- Konu Sahibi Konu Sahibi
in ear monitor, kulak içi kulaklıkbu nedir ben bilmiyorum
in ear monitor, kulak içi kulaklıkbu nedir ben bilmiyorum
konuda cevapladımcastor pro bass'a göre nasıldır? yoksa sadece görünüşü için mi alınır
aynı şekilde kz'nin budget iemlerinden geçilirAirpods pro 2 ve kz zsn pro 2 var kznin tizi iyi ama bası tatmin etmiyor airpodsta kullanım açısından rahat ama tizi az geliyor bu kulaklık nasıldır geçilirmi.
Dediğiniz gibi iki kz arasında o kadar fark yok. Red lion uzun saatler yormayacak bir kulaklık. Warm seviyorsanız alın geçin. Sancai silikonlar da aşırı rahatlar, tıbbi silikondan yapılıyorlar. Kulakları irrite etmiyor. Kznin silikonları kötü biliyorsunuz. Red lion ile yumuşak ve bass odaklı bir eğlenceli bir ses alacaksınız. Artı olarak da kulak uçları daha konforlu olacak. Bütçe bu civardaysa kzden liona geçilir. Daha fazla harcayabilirsen başka şeyler önerebilirim tabii.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe 2k civarı ise red lion. Ew200 40 dolarlık bir iem, trde haddinden fazla pahalı. Eğer 3 civarına çıkılıyorsa Xuan Nv alınmalı. Xuan Nv 70-80 dolara satılıyor yurtdışında, meyer 3000den getirdi.
çok acil alınacaksa belkii olabilir ben 3.2'ye aldım sanırım kendi sitesinden.Xuan Nv Sadece amazon üzerinde meyergaming satiyor gözüküyor şu an. Fiyati da 4000tl. Eder mi o kadar da?
jak versiyonu var mıdırType c versiyonu alırsın, bir de c'den a'ya çevirici alırsın kullanırsın rahatça. Ben arada öyle yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu boyunca anlattım, direkt merak ettiğin bir şey varsa onu yanıtlayayım
İlk mesajdaki versiyon 3.5mmjak versiyonu var mıdır
Qoa dinlemedim fakat moondroptan iyi. Type c dac ve silikonları için alınır zaten daha fazla harcanmayacaksaBende şu an QoA gimlet ve moondrop chu II var gimlet kablosu ile chu II kulaklıklarını birlikte kullanıyorum bu kulaklık sizce fark ettirir mi? eartiplerden dolayı bi kafam takıldı type-c modelini alıp telefonda da dac olmadan rahat kullanmayı düşünüyorum.
eartipler için değmez, dac'ı çok iyi değil zaten bence ucuz dac alın iş görür. chu2'de var bende sg2 de ama düz versiyonu.Bende şu an QoA gimlet ve moondrop chu II var gimlet kablosu ile chu II kulaklıklarını birlikte kullanıyorum bu kulaklık sizce fark ettirir mi? eartiplerden dolayı bi kafam takıldı type-c modelini alıp telefonda da dac olmadan rahat kullanmayı düşünüyorum.
Apple harici ucuz dac yok artık. Telefon androidse apple dac sorun çıkartabiliyor. Ben android telefonda usbdacvolumeandroid ile ses şiddeti limitini kaldırıyorum fakat bu app her telefonda çalışmıyor. Playstoredaki çözümler de hem offline dinlemeye zorluyor hem de ücretlieartipler için değmez, dac'ı çok iyi değil zaten bence ucuz dac alın iş görür. chu2'de var bende sg2 de ama düz versiyonu.