Oled monitör renk ayarları nasıl olmalı?

anilg1310

80+
Reaksiyon skoru
201
Merhaba monitörüm yeni. Kendime özel bazı ayarlar yaptım fakat ne kadar doğru bilemiyorum. OLED canlılığını da bozsun istemiyorum.
Renk ayarları veya genel ayarlarım nasıl olmalı acaba? Direkt yazılımından görüntüler ekliyorum uğraştırmamak adına.
(Parlak-canlı renkler seviyorum her senaryoda)
4.webp
33.webp
1.webp
2.webp
photo_1_2026-03-17_15-10-47.webp
photo_2_2026-03-17_15-10-47.webp
photo_3_2026-03-17_15-10-47.webp
photo_4_2026-03-17_15-10-47.webp
photo_5_2026-03-17_15-10-47.webp

ben sinema modunda kullanıyorum, parlaklık fullde kontrast fullde, gama 2.2

evet imzamda var, xg27aqdmg
ha evet gördüm benimkinin ilk nesli. gen1 sizinki bendeki de gen2 sonunda R var model no olarak benimkinde. Pişti olduk sayılır :D
direkt bana tüm ayarlarınızı çekip iletebilme şansınız var mıdır saygı değer hocam?

ha evet gördüm benimkinin ilk nesli. gen1 sizinki bendeki de gen2 sonunda R var model no olarak benimkinde. Pişti olduk sayılır :D
direkt bana tüm ayarlarınızı çekip iletebilme şansınız var mıdır saygı değer hocam?
hocam fotoğrafla uğraşamam valla, ilk ayarların haricinde başka bişey ayarlı değil zaten, vrr kullanmıyorum , beyaz dengesi 7.5k ayarlı, hdr falan da kullanmıyorum benim gözüme böyle hoş geliyor diğer ayarlarda solukluk hissediyorum nedense

hocam fotoğrafla uğraşamam valla, ilk ayarların haricinde başka bişey ayarlı değil zaten, vrr kullanmıyorum , beyaz dengesi 7.5k ayarlı, hdr falan da kullanmıyorum benim gözüme böyle hoş geliyor diğer ayarlarda solukluk hissediyorum nedense
bende hdr kullanamıyorum. aşırı soluk geliyor oled boşa aldık dedirtiyor resmen. millet nasıl seviyor anlamış da değilim. ayarlarınızı tıpa tıp bilsem yapardım seve seve

parlaklığı %75 in üstüne çıkarmamaya çalış, hem göz hem de panel sağlığı için.

Geri