Yardım ARGB Fan Çoklayıcı Uyumluluğu Hakkında Yardım

TrEmre

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar. Ben yakın zaman içerisinde yeni bir kasaya geçtim. Şu an kasada 6 tane fan var (sıvı soğutma dahil) ancak bunları ana karta bağlayıp kontrol edemiyorum çünkü arkadaki kontrol kablosunda hiç çıkış kalmadı. Kasam GamePower Warcry Selsei 4xARGB Fan Led Strip ve ana kartım ise MSI B550-A PRO 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 ATX. Yakında sıvı soğutucuyu 3 fanlı yapıp extradan 3 fan daha eklemeyi düşünüyorum kasaya yani toplam 10 dan olacak. İnternette Thermalright FAN-ARGB HUB-Controller REV.A 3 Pinli ARGB Fan Çoklayıcı'yı önerenler gördüm. Bunu alsam işimi görür mü? Birde fanların bu alacağım parça ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Dediğim gibi arkadaki kontrolcü kumandası komple dolu.

@shankar1 hocam sizi etiketlediğim için kusura bakmayınız. Başka bir yerde bu konu hakkında bir arkadaşa yardımcı olduğunuzu gördüm de. Belki bana da yardım edebilirsiniz diye umuyordum.

Merhabalar. Ben yakın zaman içerisinde yeni bir kasaya geçtim. Şu an kasada 6 tane fan var (sıvı soğutma dahil) ancak bunları ana karta bağlayıp kontrol edemiyorum çünkü arkadaki kontrol kablosunda hiç çıkış kalmadı. Kasam GamePower Warcry Selsei 4xARGB Fan Led Strip ve ana kartım ise MSI B550-A PRO 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 ATX. Yakında sıvı soğutucuyu 3 fanlı yapıp extradan 3 fan daha eklemeyi düşünüyorum kasaya yani toplam 10 dan olacak. İnternette Thermalright FAN-ARGB HUB-Controller REV.A 3 Pinli ARGB Fan Çoklayıcı'yı önerenler gördüm. Bunu alsam işimi görür mü? Birde fanların bu alacağım parça ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Dediğim gibi arkadaki kontrolcü kumandası komple dolu.

@shankar1 hocam sizi etiketlediğim için kusura bakmayınız. Başka bir yerde bu konu hakkında bir arkadaşa yardımcı olduğunuzu gördüm de. Belki bana da yardım edebilirsiniz diye umuyordum.
6 fanı birbirine geçirerek kullanabilirsin voltaj olarak sorun olmaz
ama ekleme yapacağım 10 fanbdediğin için evet hub alman çok daha mantıklı

Ya da direk zaten o fiyatlara kontrolcü var 10 girişli

Bu tarz bir şey almak daha mantıklı kumanda felanda olduğu için

6 fanı birbirine geçirerek kullanabilirsin voltaj olarak sorun olmaz
ama ekleme yapacağım 10 fanbdediğin için evet hub alman çok daha mantıklı

Ya da direk zaten o fiyatlara kontrolcü var 10 girişli

Bu tarz bir şey almak daha mantıklı kumanda felanda olduğu için
@shankar1 Hocam peki bu attığınız parçayı ana karta bağlayabiliyor muyum? Çünkü fanların kontrollerini sadece ARGB için istemiyorum. Bazen geceleri bilgisayarı açık bırakıyorum o zamanlar fan hızını düşürüyorum veya sessize alıyorum. Zaten boşta olduğu için çok sorun olmuyordu ama şu an kontrol edemediğim için ayarlayamıyorum. Birde bunu alırsam fan kablolarını direkt buna takacağım değil mi? O kasanın içindeki kontrolcüye gerek kalmayacak.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri