nebuchadnezzar
80+
- Reaksiyon skoru
- 119
hocam xfx'in bu modellerinde gpu kısmı ile fan kısmı birbirinden ayrı gözüküyor. altına yerleştirdiğiniz sarkma aparatı sadece fanları tutuyor değil miBeyler benim ekran kartı geldi. Kurdum. Güzel bir alışveriş oldu. Teşekkürler paylaşan arkadaşa.
Ayrı değiller aslında ama öyle görünüyor aralıktan dolayı. Kartı tamamen kaldırıyor aparathocam xfx'in bu modellerinde gpu kısmı ile fan kısmı birbirinden ayrı gözüküyor. altına yerleştirdiğiniz sarkma aparatı sadece fanları tutuyor değil mi![]()
Gücü tek kablo üzerinden değilde mümkünse 2 kablo ile bağlayın daha sağlıklı olurBeyler benim ekran kartı geldi. Kurdum. Güzel bir alışveriş oldu. Teşekkürler paylaşan arkadaşa.
benimkini bugun kargoya verdiler dün vereydiler çok iyiydi anakart kasa ssd geldiBeyler benim ekran kartı geldi. Kurdum. Güzel bir alışveriş oldu. Teşekkürler paylaşan arkadaşa.
Teşekkür ederim. Öyle yapacağım psu kablolarım başka yerde kaldı kargolatmam gerekiyorGücü tek kablo üzerinden değilde mümkünse 2 kablo ile bağlayın daha sağlıklı olur
Samsung bana gelen.Gelenlere hynix mi çıktı samsung mu
Bana da aynı cevabı verdiler. Xfx tarafına kaydettim ben kartı ama orada da bir şey yok görünüyor.Vatan Crimson desert için markayla görüşün diyor, AMD tarafı perakendeci vermesi gerekiyor eğer anlaşması varsa diyor.
Sanırım kod vs yok ulaşabilirsem xfx tarafına da ulaşacağım. Kodu alabilen var mı?