❌İndirim Bitti! XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING WHITE 16GB GDDR6 256Bit AMD EKartı 30.409TL

Beyler benim ekran kartı geldi. Kurdum. Güzel bir alışveriş oldu. Teşekkürler paylaşan arkadaşa.

Ekler

• 1000027249.webp
    1000027249.webp
    361.6 KB · Hit: 171
Banada az önce geldi kart yalnız kutu açılmış kutuda yırtılma var ama ekran kartının olduğu statik poşet açılmamış gibi duruyor, fiyatta uyguna gelmiş oldu ama bilemedim değişim talep olmaz değil mi yada kutu hasarı ayıp sayılır mı thh ye gitsem ayıp oranında indirim için

Beyler benim ekran kartı geldi. Kurdum. Güzel bir alışveriş oldu. Teşekkürler paylaşan arkadaşa.
Gücü tek kablo üzerinden değilde mümkünse 2 kablo ile bağlayın daha sağlıklı olur

alanlara hayırlı olsun çok iyi fırsattı

Ekler

• 1000027250.webp
    1000027250.webp
    1.3 MB · Hit: 82
Son düzenleme:
Vatan Crimson desert için markayla görüşün diyor, AMD tarafı perakendeci vermesi gerekiyor eğer anlaşması varsa diyor.
Sanırım kod vs yok ulaşabilirsem xfx tarafına da ulaşacağım. Kodu alabilen var mı?

Vatan Crimson desert için markayla görüşün diyor, AMD tarafı perakendeci vermesi gerekiyor eğer anlaşması varsa diyor.
Sanırım kod vs yok ulaşabilirsem xfx tarafına da ulaşacağım. Kodu alabilen var mı?
Bana da aynı cevabı verdiler. Xfx tarafına kaydettim ben kartı ama orada da bir şey yok görünüyor.

Vatan en son alınan 5070ti'lar için başta resident evil kodu yok demişti. Bir kaç saat önce maili kontrol ettim kod yollamışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,545
Üyeler
190,236
Son üye
ssynexx
Geri