Türk Telekom müşteri temsilcisine bağlanılmıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Yusuo

80+
Reaksiyon skoru
2
Bir süredir internet sık sık kopuyordu, 444 1 444 numarasını aradım, söylediklerini falan yaptım, teknik destek için 1'i tuşladım, oradan müşteri temsilcisine bağlandım, sorular sordu, ardından sorun için uzaktan işlem yapacaklarını, eğer sorun düzelmezse tekrar arayarak arıza kaydı açabileceklerini söyledi ve ben tam "bir şey daha ekleyebilir miyim" derken yüzüme kapattı telefonu. O ekleyeceğim şey ise şuydu:
Benim paketim 35 mbps olmasına rağmen neden modem arayüzünde mevcut veri oranın 24574 kbps gözüküyor? WiFi ve kablo ile yaptığım hız testlerin sonucu olarak 21-23 gibi download hızları alıyorum.

Ancak dediğim gibi yüzüme kapattığı için temsilci -aşırı ayar oldum- bunu belirtemedim. Neyse aradan 3 saat geçti, kopma sorunu kayboldu. İnternet hızının düşüklüğü sebebiyle tekrar aradım numarayı, yine aynı yolu izledim, bu sefer teknik destek için 1'i tuşladığımda arıza kaydı oluşturulduğu hakkında SMS geldi telefonuma, hiç onay falan yok direk oluşturdu. Sonra bir kez daha aradım ve bu sefer arıza kaydının oluşturulduğunu, ekiplerin inceleyeceğini falan söylemeye başladı, ardından tekrar menüye döndü. Hiçbir şekilde müşteri temsilcisine bağlanamıyorum şimdi. Menüde öyle bir seçenek yok. 444 0 375 numarasını denedim, yine aynı. Eskiden 24 mbps paket kullanıyordum. Yani eğer paketi 24'ten 35'e falan güncellemeyi unuttularsa bu uzaktan çözülebilir bir şey, arıza kaydına hiç gerek yoktu. Arıza kaydını iptal de edemiyorum online işlemler Arıza Kaydı Sorgulama kısmından. Sık Sık Kopma Problemi şeklinde girilmiş ve şu an durumu teknik ekip tarafından inceleniyor. Bu arada alt yapı, modem ve kablolar 100 mbps destekliyor.

Güncelliyorum: Evet muhtemelen hızı yükseltmeyi unuttular. Az önce internet kesildi ve geri geldi. Modem arayüzünden kontrol ettiğimde 24 olan değerin 35'e yükseldiğini gördüm. Yani güncellemeyi unutabiliyorlar veya o sırada bir hata olabiliyor sanırım, aylardır düzelmeyen değerin arıza kaydı açıldıktan sonra düzelmesi tesadüf değildir muhtemelen.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,732
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri