Iphone mu Samsung mu almalıyım?

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
55000
Merhabalar, 6 yıl lenovo k6 note kullandım. Daha sonra iphone 13 256gb telefona geçtim 2,5 yıldır kullanıyorum. Iphone 13 satıp yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. Samsung s25 plus ile iphone 15 256 veya iphone 16 128 gb arasında kaldım. Teknik açıdan samsung s25+ daha iyi gözüküyor lakin iphone gibi stabil çalışıyor mu çalışmıyor mu pek bilgi sahibi değilim. Iphone 13 kullanırken 2.5 yıl kasma donma yaşamadım. Samsung'da böyle bir durum mevcut mu? Benim için önemli olan ekranının kalitesi, uzun ömürlülük, stabilite performans ve örneğin 3 yıl sonra satmak istediğimde satabilmem. Bir de şu an güncel olarak airpods pro 2 kulaklığa sahibim samsung geçtiğimde ne tür durumlar yaşanıyor bu kulaklıkta?
Siz olsanız ne yapardınız? Samsung 25 plus mı? Iphone 15/16 mı?

Bu adamın hayatındaki tek amacı ragebait atmak çok ta şey yapmayın xd.
valla çok garip şimdi girip mesajlarına baktım tamamı amd alınmaz nvidia önerisi tamamı bak

babasının şirketi sanki

Merhabalar, 6 yıl lenovo k6 note kullandım. Daha sonra iphone 13 256gb telefona geçtim 2,5 yıldır kullanıyorum. Iphone 13 satıp yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. Samsung s25 plus ile iphone 15 256 veya iphone 16 128 gb arasında kaldım. Teknik açıdan samsung s25+ daha iyi gözüküyor lakin iphone gibi stabil çalışıyor mu çalışmıyor mu pek bilgi sahibi değilim. Iphone 13 kullanırken 2.5 yıl kasma donma yaşamadım. Samsung'da böyle bir durum mevcut mu? Benim için önemli olan ekranının kalitesi, uzun ömürlülük, stabilite performans ve örneğin 3 yıl sonra satmak istediğimde satabilmem. Bir de şu an güncel olarak airpods pro 2 kulaklığa sahibim samsung geçtiğimde ne tür durumlar yaşanıyor bu kulaklıkta?
Siz olsanız ne yapardınız? Samsung 25 plus mı? Iphone 15/16 mı?

s25 ultra kullanıyorum samsung öven adamın parası iyi bir pro max iphone'a yetmediği için samsung övücülüğü yapıyor allah belasını versin samsungun da android çöplerinin de git iphone al 6 aydır anam ağladı.

s25 ultra kullanıyorum samsung öven adamın parası iyi bir pro max iphone'a yetmediği için samsung övücülüğü yapıyor allah belasını versin samsungun da android çöplerinin de git iphone al 6 aydır anam ağladı.
s25 ultra almak üzereyim hocam ne oldu ya bu kadar :D geçmiş olsun

s25 ultra almak üzereyim hocam ne oldu ya bu kadar :D geçmiş olsun
alma hocam ya millet övüp duruyor ne alakaysa kamerası da afedersin dışkı gibi bataryası da. vallahi billahi alma bak kim överse övsün alma ben o hatayı iphone dan s24 ultraya geçip yaptım sonra mal gibi gidip tekrar s25 ultraya geçtim yapma sen beni dinle bak sonra vallahi pişman olursun.

S26 ultra var bende sen beceriksizsen biz napalım

Ragebaitçi çocuğun fake hesabı gibisin madem bu kadar nefret ediyorsun s24u dan s25uya geçmek yerine neden ios geçmedin? Ve s25 ultrada ne gibi sıkıntıların var bu kadar açık uçlu bırakmayın şu eleştirileri :D

Ragebaitçi çocuğun fake hesabı gibisin madem bu kadar nefret ediyorsun s24u dan s25uya geçmek yerine neden ios geçmedin? Ve s25 ultrada ne gibi sıkıntıların var bu kadar açık uçlu bırakmayın şu eleştirileri :D
sen hangi çoçuğun necisin :D boş yapma kanka s24 ultra da kullandım 3 ay s25 utlrada kullandım 6 ay oldu. sorunları yazsam boş boş saçma çözümler önerip duracaksın. :D 690 küsür mesajlı forum üyesine karşı savunma yapmak demek cehaletle savaşmak demenin tam karşılığı o yüzden susuyorum sen biliyorsun kankam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri