❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

Apple harici ucuz dac yok artık. Telefon androidse apple dac sorun çıkartabiliyor. Ben android telefonda usbdacvolumeandroid ile ses şiddeti limitini kaldırıyorum fakat bu app her telefonda çalışmıyor. Playstoredaki çözümler de hem offline dinlemeye zorluyor hem de ücretli
Baseus'un var, Nicehck nk1 de var stok beklerim derseniz. Harici dac almak type-c iem almaktan daha mantıklı eğer sadece 1 tane iem almayacaksanız.

Baseus'un var, Nicehck nk1 de var stok beklerim derseniz. Harici dac almak type-c iem almaktan daha mantıklı eğer sadece 1 tane iem almayacaksanız.
Baseustan haberim yok fakat nicehck audiocular'ın rebrandingi. Sound floor/hissing var, apple varken nicehck alınmaz. Sırf 32/384 diye iyi olduğu sanılıyor ama iyi değil, hele wraithten 1000 liraya alınacak mal hiç değil.

Xuan Nv 100 dolar altı hidden gem. Hem iyi bass hem de iyi vokalleri var, sahnesi geniş, yormuyor. Tipi güzel, aksesuarları iyi. Türkiye'de 3k civarına alınacak tek mantıklı ürün.

Yine kz kullananlar için şunu belirteyim. Saga, castor, castor pro, libra ve birkaç modelini kullandım. Kz'nin budget ürünlerinde ortak bir şey var, metalik ses. Denediklerimin hepsinde belirgindi. Diğer markalarda böyle bir şikayetim olmadı.
kanka link atsana bulamadım satıcısını

Baseustan haberim yok fakat nicehck audiocular'ın rebrandingi. Sound floor/hissing var, apple varken nicehck alınmaz. Sırf 32/384 diye iyi olduğu sanılıyor ama iyi değil, hele wraithten 1000 liraya alınacak mal hiç değil.
Ben sheinden 10-15 liraya birsürü dac aldım hissettiğim bir dip ses yoktu, Nicehck'yı denemedim ama çevremden alan vardı 600'lüğünü ew200 ile kullanıyorlardı pc'de sorun yaşamamışlar telefonu bilmiyorum. sg2'nin type-c'silisinde de dip ses yaşayan vardı yine bu arada.

Ben sheinden 10-15 liraya birsürü dac aldım hissettiğim bir dip ses yoktu, Nicehck'yı denemedim ama çevremden alan vardı 600'lüğünü ew200 ile kullanıyorlardı pc'de sorun yaşamamışlar telefonu bilmiyorum. sg2'nin type-c'silisinde de dip ses yaşayan vardı yine bu arada.
Test icin ses dosyasi atsam bakar misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buraya her turlu atayim merak eden olursa deneyebilir. https://limewire.com/d/DaTFd#5qakgPPhB5
Iki ses arasinda tamamen sessizlik olmasi gerekiyor. Tislama benzeri bir ses varsa noise floor/hissing vardir.

Son düzenleme:
Spariş ettim. 2200tl civarına , bass çok severim kz edx pro x ten geçeceğim inşallah cidden güzeldir bassı. Keşke birde indirimi kaçırmasaydım :)

Daha once hic iem kullanmadim. Bu fiyatlara bunu mu onerirsiniz baskasini mi? Oyun icin kullanacagim sorun olmaz herhalde. Bunlarin mikrofonu nasil oluyor birde dac gerekli mi mikrofonla kullanim icin bilgisayarda type c cikisi var.

Daha once hic iem kullanmadim. Bu fiyatlara bunu mu onerirsiniz baskasini mi? Oyun icin kullanacagim sorun olmaz herhalde. Bunlarin mikrofonu nasil oluyor birde dac gerekli mi mikrofonla kullanim icin bilgisayarda type c cikisi var.
Dmden detayli konusabiliriz, cok uzuyor konu icin :D

Kargo geldi. 1600 1700 civarına kaçırılmayacak setmiş tahmin ettiğim gibi. Beklediğim gibi çıktı kısaca, sadece taşıma çantası biraz küçük.

Test icin ses dosyasi atsam bakar misiniz?

Buraya her turlu atayim merak eden olursa deneyebilir. https://limewire.com/d/DaTFd#5qakgPPhB5
Iki ses arasinda tamamen sessizlik olmasi gerekiyor. Tislama benzeri bir ses varsa noise floor/hissing vardir.
Baktım hocam, 15 liralık dac ile denedim dediğiniz gibi ses gelirken ve gelmeden önce hafıf bir tısslama oluyor, kaliteli ile denediğimde olmuyor. Şarkının başı ve sonunda da hafif olabiliyor ancak sürekli olmuyor sanırım bu dac çıkarken geliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. SG2'nin type-c versiyonunda sürekli dip ses var diyorlardı ama.

Hocam bence elua ultra bakın, daha iyi kasılıyor sg2'ye göre bence. Bu bide bass versiyonu, düz olanı oyun için daha iyi olur yine.

Geri