Evet bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü kasanın modeline internetten bakarsanız bi hayli kötü bir kasa olduğunu görürsünüz. Ön panel mesh değil ve yeni model kasalarda fix olarak gelen üst ve alt kısımdaki hava tahliye alanları bu kasada mevcut değil. Sistem içeride boğulmasın diye mecbur yan kapak açık şekilde sistemi kullanıyorum.
Evet hatta ilk getirdiğinde kendisi montajladı, sonra sorun düzelmeyince bir kere daha montaj yaptık baktık olmuyor biosu falan biraz kurcaladık ısıyı düşürebilmek adına ancak sonucunda herhangi bir şey olmadı. Bu fan ile sadece birkaç derece aşağı çekildi kısaca.
Kapıyı 70'den açıyoruz son düzlüğe girmiş arap atı misali 77'ye emin adımlarla çıkıyoruz
Kasa ve Fan yenilemesinin ardından sorun tamamen ortadan kalkacak başka çaresi yok zaten bu yenilemelerin ardından
Sadece normalde bu düzende bu değerlerin anormal olması ve mevcut düzende ekstra anlamadığım gözden kaçırabileceğim bir sorun olup olmadığını merak ettim açıkcası. Belki anakarttan belki farklı bir ayardan vs.vs.