2K OLED monitör ( 2 seçenek arasında kaldım.)

tabii ki alınabilir ama arada 5-6 bin lira fark oynuyor. konu sahibine yapılan öneri ve benim attığım arasında 600 lira oynuyor. ve 5-6k az buz bir fark değil. indirime de girmiyorlar gözü devrilesiceler.
Verilir. Bütçe de var. 5-6k farka değer 3. nesil woled pek iyi değil qd olede veya tandemlere göre

%100 ömür farkı yok mu gen 3 ile gen 4 arasında
Ne kadar var bilmem de var. Bence hala 3. nesil QD Oled daha iyi doğrudan ışık görmeyen bir odada falansan ama tandem de olur.

Benim hatırlamadıgım tüm tandemler R-G-B layout mu yoksa sadece bazı R-G-B layout modeller mi var? Eğer tandemlerin hepsi R-G-B ise tandem alınır. Kaplama olarak da önde zaten asusun 2 modeli arasında

Verilir. Bütçe de var. 5-6k farka değer 3. nesil woled pek iyi değil qd olede veya tandemlere göre
qd oled 3 sene kullandım woled'e geçince oh dedim ve içimden tüm forum üyelerine (farklı forum yeşil olan) içimden ağır hakaretler ettim. en kritik olan şey şurada pc başında kendi malı veya bilgisiyle insanlara öneri satan kör cahiller.
o yüzden woled' e geçince ve glossy olunca ciddi mana da oh dedim. daha qd oled'e bakarsam gözüm kursuun.

qd oled 3 sene kullandım woled'e geçince oh dedim ve içimden tüm forum üyelerine (farklı forum yeşil olan) içimden ağır hakaretler ettim. en kritik olan şey şurada pc başında kendi malı veya bilgisiyle insanlara öneri satan kör cahiller.
o yüzden woled' e geçince ve glossy olunca ciddi mana da oh dedim. daha qd oled'e bakarsam gözüm kursuun.
Glossy QD oled alırsın.

QD oledi geçtim Tandem Woled önerdik zaten.

Renk ayarı vb yapmayı bilmemen kimsenin de suçu değil. Önceki monitörün neydi ve ne yaşadın bilmesem de abartıyosun %90

Glossy QD oled alırsın.

QD oledi geçtim Tandem Woled önerdik zaten.

Renk ayarı vb yapmayı bilmemen kimsenin de suçu değil. Önceki monitörün neydi ve ne yaşadın bilmesem de abartıyosun %90
valla hocam 50k mesajı olan bir forum üyesinin yaşıyor olduğuna hayret etme seviyem yaptığın önerilerin saçmalığının ve fiyat farkı boyutunun seviyesinden daha yüksek o yüzden haklısın diyip geçiyorum he diyip geçeceksin be.

valla hocam 50k mesajı olan bir forum üyesinin yaşıyor olduğuna hayret etme seviyem yaptığın önerilerin saçmalığının ve fiyat farkı boyutunun seviyesinden daha yüksek o yüzden haklısın diyip geçiyorum he diyip geçeceksin be.
Eyw ya adamın bütçesinde olan 4. nesil tandem woled panelli cok daha uzun ömürlü ve renk gamutlu monitörü önerdiğim için 3. nesil yerine

38-39klarda 500hz 2k oled samsung vardı yanlıs degılsem tek sorunu mat kaplama olması oda cok fark etmıyor dıye bılıyorum sahsen aoc agon pro
AG276QKD2 kullanıyorum tek farkı glossy olup gen 4 olmasıydı yanlıs degılsem veya tandem olması ve monıtor gercekten sorunsuz samsung ıle aynı panelı kullanıyorlar tek fark dedıgım gıbı kaplama ve bu gen veya tandem olayıydı bunlarada yonelebılırsın az fıyata daha farklı ozellıkler yenıt eknolojıler ama 500hz cok rekabetcı degılsen cok tercıh etme ve sıstemının 500fps mınumum rekabetcı oyunlarda almasına dıkkat et

Düzenleme: dedıgım samsung 37000mıs https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-500-hz-oyuncu-u-fiyati,1147272632.html

aynısını alalı 2 gün oldu çok memnunum şiddetle tavsiye ederim sensöre kadar var başından kalkarsın otoamtik piksel temizler ekranı karartır oled yanığından korur ve 3 yıl garnatinin içine oled yanığı da dahil yazılımı kendisi mükemmel Woled olması da mükemmel. true black glossy ekran var arakdaşlar. gri bozmaz siyahı bozmaz. s25 ultra ile flash tutunca bile bana mısın demiyor mükemmel. ALIN ALDIRIN. sonunda s olan model değil ama R olan modeli alacaksınız. tüm yabancı yurt içi forumları deli gibi taradım. yakında incelemesini de yayınlarım görürsünüz. müthiş bir cihaz.
Post automatically merged:

true black glossy var dediğiin olma şansı sıfır. bu gen2 diye geçiyor tüm sorunlardan arındırılmış müthiş bir cihaz.
3. monitörüm olacak çağ atlarım gibi geliyo banada ips va 240 lık kullanıyorum 2 tane lenovo samsung hem 2k hem oled çağ atlatacak gibi geliyo

Qd oled de 2.nesil versiyonu yok. Xg27aqdmgr modeline gen 2 yazılmasının sebebi Xg27aqdmg woled yerine gelmiş güncel sürüm olması. Asus bu modelde kaplamayı değiştirdi ve yakınlık sensörü ekledi. Buna gen 2 diyor. Xg27aqdmes ise qd oled kullandığından gen 2 demek çok saçma olurdu. Alakası olmayan monitörler çünkü. Yanma koruyucu özellik vs aynı şeyler var. Aradaki fark kullanılan panel ve kaplamanın farklı olması. Xg27aqdmgr Woled, xg27aqdmes ise qd oled kullanıyor. Xg27aqdmes ayrıca parlaklık olarak kırpık bir model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri