245kf-5070 55K vatan bayram sistem

Kâr için değil hocam fatura ihtiyacım var vergi için. Aldığım fiyata satsam bile okey
Ha gider gösterip vergiden düşüp devletimi dolandiracagim diyorsun doğru mu anladım?

Vay be uzun zaman sonra ilk defa elde kalan parçalar değil(mesela 5200mhz cl46 ram) orta düzey parçalarla güzel indirim olmuş

Screenshot_2.webp

karne indiriminde ki kadar olmasa da güzel sistem
al sat için almayın kullanıcıya gitsin

Tamam dostum açıkla o zaman neden böyle bir şey yapıyorsun.
Anlat dinleyelim.
Gider göstermenin devleti dolandırmak olduğunu düşünen birisine bir şey açıklamaya gerek yok. Anlayabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Adam şirketine faturalı vade farksız 6 taksitli PC satıyor bunu alıp gider gösteriyim diyince devleti dolandırmış oluyorsun diyorsun. Bu forumun sahibi dahil TR’de bunu yapmayan biri olduğunu sanmıyorum çünkü bu tamamen yasal bir şey? Konudan bi habersin ama vergi kaçırmak böyle bir şey değil emin olabilirsin.

Gider göstermenin devleti dolandırmak olduğunu düşünen birisine bir şey açıklamaya gerek yok. Anlayabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Adam şirketine faturalı vade farksız 6 taksitli PC satıyor bunu alıp gider gösteriyim diyince devleti dolandırmış oluyorsun diyorsun. Bu forumun sahibi dahil TR’de bunu yapmayan biri olduğunu sanmıyorum çünkü bu tamamen yasal bir şey?
şirket adına alıp satarken fatura kesmiyorsan arkadaşın dediğini yapmış oluyorsun kesiyorsan sıkıntı yok :kekw:

Gitmez dostum.
Sen 3-4 kâr edeceksin diye birakta ihtiyacı olanlar alsın.
3-4K bırakmaz bile.

2.elde satmaya kalksan;

245KF: 7.5K (sıfır kutulu 9K)
H810: 3K
5070: 30K (maksimum)
Ram: 7.5K (32GB 6000 CL30 kitler 15-16 bulunabiliyor)
CM soğutucu: 1-1.2K
Kasa-psu: 3800-3900 (sıfırı 4800)

Sadece kullanacak adam için mantıklı onun dışında al-sat yapacak kadar işsizlere para kazandırmaz.

şirket adına alıp satarken fatura kesmiyorsan arkadaşın dediğini yapmış oluyorsun başkan :kekw:
Şahıs şirketi :kekw: iki yüzlülüğünüz bağırtıyor forum sahibi kullanmadığımız ürünleri satıyoruz konusunda sattığı ürünlere fatura kesiyor mu sence?😂

Şahıs şirketi :kekw:
Kesmek zorundasın şahıs ltd diye ayrım yok şirket adına alıyorsan
sadece bireysel (kendi adına, şirketin yoksa) kesme zorunluluğun yok kesebileceğin bir mevzuat yok çünkü ama onda da ticarete girerse yani sürekli bir ticaret olduğu ortaya çıkarsa maliye uğraştırıyor ceza yiyenler var
zamanında get param güvende dolap satışlarından vergi cezası yiyenler oldu bireysel şirketleri olmamalarına rağmen
bence mali müşavirinle ya da serbest muhasebecinle bir görüş bilgi eksinliğin var

Kesmek zorundasın şahıs ltd diye ayrım yok şirket adına alıyorsan
sadece bireysel (kendi adına, şirketin yoksa) kesme zorunluluğun yok kesebileceğin bir mevzuat yok çünkü ama onda da ticarete girerse yani sürekli bir ticaret olduğu ortaya çıkarsa maliye uğraştırıyor ceza yiyenler var
zamanında get param güvende dolap satışlarından vergi cezası yiyenler oldu bireysel olmalarına rağmen
bence mali müşavirinle ya da serbest muhasebecinle bir görüş bilgi eksinliğin var
Bireysel faturayı gider gösterebiliyorsun şahıs şirketinde zaten? Sende konudan bi habersin uzatma ya. Bunu ticari maksatla sürekli yapmak ceza yemene sebep olabilir. Ki ben bu şekilde yapmıyorum bu ürünün fiyatı iyi geldi sordum sadece. Bende ceza yiyebilirim diyelim bu riski alıyorum. Benim anlamadığım sizi bu kadar bağırtan ne?

Bireysel faturayı gider gösterebiliyorsun şahıs şirketinde zaten? Sende konudan bi habersin uzatma ya. Bunu ticari maksatla sürekli yapmak ceza yemene sebep olabilir. Bende ceza yiyebilirim diyelim bu riski alıyorum. Benim anlamadığım sizi bu kadar bağırtan ne?
Kim kimi bağırtır denetlenirsen görürsün, hem şirketim diyorsun hem de fatura kesmiyorsun ee nasıl gelir göstereceksin bunun satışını yaptığında? Demek ki faturasını kesmeyeceksin uzatma yaptığın yasal değil umarım forumdan da uzaklaştırılırsın @Perfectshot06

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,484
Üyeler
190,221
Son üye
Furkanozy
Geri