Ben de YD S24U + Note 9 kullanıyorum, 8+8 16 ay açık kalsın diye daha sim takmadım nisan sonunu bekliyorum. S26U bekledim ama S24U'dan geçmeye değer bir şey yok. Fold 7'de YD cihaza 50K çok geliyor. S25 Edge fena değil gibi kafa kafaya takaslarsam geçilebilir geliyor. Biraz can sıkıntısı var
kameradan başlayayım en kötü kısmı kamerasından pek beklentim yoktu o yüzden beklediğimden daha iyi çıktı 40x zoom ile yazıları net çeksin 1x kamerada ayrıntısı olabildiğince güzel olsun renkler aşırı kötü olmasın yeterliydi
70x ile çektiğim yazılar net okunuyor o çok hoşuma gitti benim ihtiyacımı karşılıyor ekrana geçeyim privacy display yüzünden özellik kapalıyken bile ekran kalitesini bozuyor yazılarda baş ağrısı yapıyor dediler hiç sorun yaşamadım yeterli geldi görüntü kalitesi yani privacy display olması daha avantajlı bence
ekran çizilmesin diye ekran koruyucu aldım benks anti reflective ondan da memnunum o yüzden orijinal yansıma önleyici kaplaması nasıl bilmiyorum ama s25 ultraya kıyasla biraz kötüleşmiş diye duydum
ekranın gerisi çok güzel pili beni çok şaşırttı aralıksız kullanımda clash royale instagram falan oynarsam not kaydırırsam haber kaydırırsam aralıksız 14 saate kadar pil süresi veriyor kamera ve ağır oyun oynarsam biraz düşüyor tabi 14 saati (günlük kullanımda düşük seviyelide kullanmak şart bence oyunlarda kendisi standart veya performansa alıyor zaten)
25w şarj aleti ile dolduruyorum %15ten %100e 1 saatte geliyor işlemci çok güzel 17 pmden çoğu şeyde daha hızlı çalışıyor bugün one plus 15 ile karşılaştırmış kanalın biri onunla denk gibi bir şey yapay zekası için de gayet yeterli yazılıma geçeyim işlemci demişken fotoğraf düzenleme yapay zekası çağ atlamış bi fotoğraf çekiyorsun gece, gece modunu bile açmadan onu gündüz yap diyorsun yapay zeka ile gündüz çekilmiş gibi oluyor bilmesem anlamam nesne silgisi falan da çok iyi zaten, mesajları yapay zekayla özetleyip önceliğine göre sıralayabiliyor o çok hoşuma gitti, diğer şeylere çok alıştığımdan major bir şey var mı aklıma gelmedi ,multi tasking falan çok kullanışlı oluyor
24 ultra çok güzeldi ama işlemcisi direkt yeterli hissettirmedi 8 gen 2 den geçtim zaten o yüzden onu en başta elemiştim
tek pişmanlığım keşke cimrilik yapmayıp ön siparişte 26 ultra alanlara buds 4 proyu %50 indirimli veya bedavaya verselerdi dalga geçer gibi %15 indirim yapmaları yakışmadı
Y.D Xiaomi 17 Pro Max'te bir seçenek olabilir. Tabii biraz teknik bilgi gerek. Ücretini vererek çin kimliği ile bl kilidini açıp eu rom atılıp kullanılabilir. Fantezi meselesi
O önemsiz çift tel kullanıyorum yillardirda. Bu sene biraz sıkıldım.
Yd s25 edge alacaktım. 25'e.
Baktım adam akıllı modem telefonlar nothing Phone 1 falan 12k.
E dedim ikisi oluyor 37k.
Git tr al uğraşma .
O önemsiz çift tel kullanıyorum yillardirda. Bu sene biraz sıkıldım.
Yd s25 edge alacaktım. 25'e.
Baktım adam akıllı modem telefonlar nothing Phone 1 falan 12k.
E dedim ikisi oluyor 37k.
Git tr al uğraşma .
Soru başlıkta tostlarim.
İkisi de ikinci elden olacak.
Magic V3 kullandım. Fold 7'yi Samsung diye istiyorum.
S25 Edge yi de ince diye istiyorum.
Çok arada kaldım.
Mevzu incelikse Z fold 7 süper cihaz S25 Edgede o inceliği hissedemedim ben Z fold katlanmış hali bile normal telefon kadar açınca baya ince oluyor. YD olması sıkıntı ama.