3.5" hepsi de satmayı düşünmüyorum3000 veririm hepsine 3,5" ise boyutları.
Bunların çalışma süreleri aşırı yüksek. Çok fazla kullanılmış.Kulkanmaya devam edersem herhangi bir sorun yaşar mıyım?
2tb nin süresi banada sürpriz oldu hediye olarak almıştım diyer 60k saatlik olanı kamera kayıt cihazından sökmüştüm hdd sentinal in orjinal indirme sitesini atabilir misiniz?Bunların çalışma süreleri aşırı yüksek. Çok fazla kullanılmış.
Hdd sentinel ile sağlık durumlarına bak bakalım.
Bazen %100 gözüküyor ama sonra dan hızlı bozulabiliyor. Bu kadar kullanmaya bir şey olmadıysa sonrasında çok sorun çıkmaz büyük ihtimalle. Bunları PC ye takıp yedekleme de kullanıcaksan, garantiye almak için iki diske de aynı yedeklemeyi yapabilirsin. Olurda biri bozulursa diğer sağlam kalır.
Gezginler den indirebilirsiniz. Sağlıkları iyiyse ve kamerada kullanılan ürünler biraz daha iyi olabiliyor.2tb nin süresi banada sürpriz oldu hediye olarak almıştım diyer 60k saatlik olanı kamera kayıt cihazından sökmüştüm hdd sentinal in orjinal indirme sitesini atabilir misiniz?