Fevel xs1 kullanıyorum memnunumkablosuz olup olmaması önemli değil f/p önerileriniz varsa bekliyorum
Hocam rahatlığı nasıl uzun kullanım için bide mikrofon kalitesi nasıl?Fevel xs1 kullanıyorum memnunum
Kötü bikaç şey okumuştum ama değerlendiricem yineBuna bakın![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İsterseniz farklı seçeneklerde var bu fiyataHocam rahatlığı nasıl uzun kullanım için bide mikrofon kalitesi nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kötü bikaç şey okumuştum ama değerlendiricem yine
En yüksek kaç olur 3500 yada 4000 e kadar cikabilirmisiniz ona göre baya iyi bir tane varAtabilirmisiniz başka öneriniz varmıdır
kablosuz olup olmaması önemli değil f/p önerileriniz varsa bekliyorum
Aşırı rahat ,kalite olarak her kablosuz kulaklık gibi iyi değil arctis nova pro al yine iyi degilHocam rahatlığı nasıl uzun kullanım için bide mikrofon kalitesi nasıl?
Kötü bikaç şey okumuştum ama değerlendiricem yine
Mikrofon kalitesiAşırı rahat ,kalite olarak her kablosuz kulaklık gibi iyi değil arctis nova pro al yine iyi degil
Bütçe çıkarsa fifine h9Aşırı rahat ,kalite olarak her kablosuz kulaklık gibi iyi değil arctis nova pro al yine iyi degil
Mikrofon kalitesi