A Arvel 80+ Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 271 Reaksiyon skoru 61 20 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 yigitizmir yazmış: Ama önce 1i oyna hocam oynamadiysan o da tr dublaj Devamı için tıklayın... tamamdır eyw
yigitizmir yazmış: Ama önce 1i oyna hocam oynamadiysan o da tr dublaj Devamı için tıklayın... tamamdır eyw
dızciii 80+ Silver Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 3,334 Reaksiyon skoru 1,035 20 Mart 2026 #15 Arvel yazmış: arkadaşlar hangisi önerirsiniz ne almalıyım Devamı için tıklayın... last of us 2 çok ayrı bi oyun onu öneririm. şuan resident evil ı oynuyorum o da çok güzel ama last of us gibi oyun gelmeyecek tabi part 3 gelmezse
Arvel yazmış: arkadaşlar hangisi önerirsiniz ne almalıyım Devamı için tıklayın... last of us 2 çok ayrı bi oyun onu öneririm. şuan resident evil ı oynuyorum o da çok güzel ama last of us gibi oyun gelmeyecek tabi part 3 gelmezse
t1nerx 80+ Bronze Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 1,454 Reaksiyon skoru 332 20 Mart 2026 #16 Che_ yazmış: Steamden alacaksan ps oyunları gereksiz pahalı epicten al Devamı için tıklayın... Bende aynısını düşünüyorum baya pahalıya veriyolar
Che_ yazmış: Steamden alacaksan ps oyunları gereksiz pahalı epicten al Devamı için tıklayın... Bende aynısını düşünüyorum baya pahalıya veriyolar
Y yigitizmir 80+ Katılım 10 Eylül 2025 Mesajlar 94 Reaksiyon skoru 15 20 Mart 2026 #17 Arvel yazmış: tamamdır eyw Devamı için tıklayın... Oynamadiysan uncharted ta oyna . O AP ayrı bir dünya.
Arvel yazmış: tamamdır eyw Devamı için tıklayın... Oynamadiysan uncharted ta oyna . O AP ayrı bir dünya.