Çözüldü✓ 3.500-4000 mouse ve mousepad önerisi

ben mouse anakartı mı ne ona marvel cinematic universe dedim 😐
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

odam küçük bir yer ve sürekli toplu
1774044079156.webp

yoo oyuna girmediğin sürece 8k kullanmazsın olur biter.
oyundan çıkmadigim bir zaman mı var
KONUDAN BAĞIMSIZ BU FORUMA YİNE BİR ŞEY OLUYOR GEÇ YÜKLEMELER FALAN HANİ DÜZELMİŞTİ

ben mouse anakartı mı ne ona marvel cinematic universe dedim 😐

odam küçük bir yer ve sürekli toplu
O zaman aç video falan izle n'olacak zaman geçirecek bir şey yap yoksa o 30 dakika sana cehennem ateşi gibi gelecek

oyundan çıkmadigim bir zaman mı var
KONUDAN BAĞIMSIZ BU FORUMA YİNE BİR ŞEY OLUYOR GEÇ YÜKLEMELER FALAN HANİ DÜZELMİŞTİ
Roblox oynarken napacan kral 8k hz'i ?

O zaman aç video falan izle n'olacak zaman geçirecek bir şey yap yoksa o 30 dakika sana cehennem ateşi gibi gelecek
bu abi bana air i aldıracak kafaya koymuş alıyom inşallah bakalım yarın konuşayım ördekle

peki proyu ne zamandır kullanıyorsun herhangi bir problem oldumu önerirmisin
Hocam önerebilir hiç bir sıkıntı yaşamadım ben bayada güzel oyun için genellikle kullanıyorum abime almıştım ilk başta sonra el koydum

bu abi bana air i aldıracak kafaya koymuş alıyom inşallah bakalım yarın konuşayım ördekle
Eheheh hocam paranızı israf etmeyin diye Air oneriyom siz alın incelemeden sonra belki bende alırım ama olumluysa :devilish:

Hocam önerebilir hiç bir sıkıntı yaşamadım ben bayada güzel oyun için genellikle kullanıyorum abime almıştım ilk başta sonra el koydum

Eheheh hocam paranızı israf etmeyin diye Air oneriyom siz alın incelemeden sonra belki bende alırım ama olumluysa :devilish:
Galiba sana aldırıp denetmek istiyor (!)

Yani hocam alabilirsiniz tek farkı su batarya birinde 800 iken diğerinde 300 mah bence batarya sizin için çok ama çok önemliyse bunu alın benim size airi önermenin sebebi Logitech superlight 2 klonu olması eğer viper 3 e benzer olmasını istiyorsanız bunu alın bu sizin zevkinize kalmış ben w1 i çok beğeniyorum hele o kontrol paneli beni bitiriyor onun özellikleriyle Air inkini karşılaştırıp geliyorum

Hocam geldim farklara geldigimizdeee w1 biraz daha ağır 53 56 gramlara kadar çıkıyor birde sensör olarak Air daha iyi birinde (w1)düz paw 3950 varken diğerinde 3950 nin ultra modeli var mcu olarak airinkinden biraz daha kötu bir mcu var ama mcunkotu değil onuda belirteyim bence bu fiyata Air daha iyi denebilir

@K1dot sence incelemem nasıl anlamadığım bir yer varsa sorabilirsin
Hocam sizce viper v3 pro mu 4785 TL ye yoksa bu mu 4000 TL ye kararsız kaldım : https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-x1-v2-wireless-mouse?variant=49840228204737. Razer fiyat farkına değer mi veya razer varken bu ürüne 4 bin tl saçma mı

3 kişi iyi konuşmuşunuz ha 10dk da :D

Bak bir de bu var bunu alırsak pad'e para kalmayacak ama en azından 800mah batarya var air den iyidir herhalde demi ?

Geri