Vallaha hocam windows 10 home quanta diyor eğer elinde key varsa tekrardan etkinleştirmeyi dene ama sanmıyorum anakartta kayıtlı olan home lisansıAlıntıyı görüntüle
bir de bu var yok ya pro aldım pro kullandım hep home değildi
keyi bir yere yazmıştım ama bulamadım yazdığımı düşündüğüm yerde ama pro olduğuna çok eminim kullandığımınVallaha hocam windows 10 home quanta diyor eğer elinde key varsa tekrardan etkinleştirmeyi dene ama sanmıyorum anakartta kayıtlı olan home lisansı
ya şimdi ben dediğin gibi win10 pro kursam eminim çünkü pro kullandığıma ordan yükseltme yapsam gelir mi bu boşa uğraşmıyayımVallaha hocam windows 10 home quanta diyor eğer elinde key varsa tekrardan etkinleştirmeyi dene ama sanmıyorum anakartta kayıtlı olan home lisansı
hocam vaktin varsa home kurup dene istersen home kurduğunda da aynı sorun varsa daha farklı bir sorun vardırkeyi bir yere yazmıştım ama bulamadım yazdığımı düşündüğüm yerde ama pro olduğuna çok eminim kullandığımın
vaktim var deniycem formattan sonra yazarım win10 dayken pro yazıyordu ama sanki win11 geçince orda home yazıyordu Allah Allah bu ne falan gibi bişi olmuştu diye hatırlıyorum hayal meyal böyle bir şey olmaz saçma normalde ama veya tten uyduruyorum benbireysel lisanları aynı havuzda kabul ediyormuş w11 home kurabilirsin
Win11 home kurdum o homequanta mı diye sordu ve onu işaretledim lisans aktif oldu ama adım gibi eminim win10 proydu win10 kullanırken nasıl win11 home oldu bu anlamadım. Sağol bu arada oldu yani hallettim win11 home muşbireysel lisanları aynı havuzda kabul ediyormuş w11 home kurabilirsin
daha once oem/retail key ile etkinleştirilmiş ise;Alıntıyı görüntüle
SSD değiştikten sonra böyle oldu. OEM Win 10 pro vardı normalde sonra win 11 geçince de gelmişti ama SSD değiştikten sonra gelmedi normalde anakarta gömülü olması gerekmiyor mu bunun ? Ne yapmam lazım ?