R7 5700X3D için 5000 TL Sıvı Soğutucu Önerisi

O zaman en iyisi phantom spirit + Lian li vector tercih etmek gibi öneriniz için teşşekür ederim son zamanlarda bu modeli baya duyuyordum.
Hocam kasa çok iyi bence güzel tercih olur hava soğutma ile birlikte

Hocam 9800x3d ile kullanıyorum gayet iyi boşta 35 derece oyun oynarken felan 65in üstüne çıktığını hatırlamam https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html
Bu modeli biliyorum hocam fakat biraz giriş seviyesi gibi ve bu bütçeye şahsen Phantom Spirit tercih etmek benim için daha mantıklı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kasa çok iyi bence güzel tercih olur hava soğutma ile birlikte
Sadece bir konuda şüpheliyim, PSU boyutu. Şu an kullandığım PK750D PSU ile uyumlu olur mu? bu konuda herhangi bir bilginiz var mı?

Bu modeli biliyorum hocam fakat biraz giriş seviyesi gibi ve bu bütçeye şahsen Phantom Spirit tercih etmek benim için daha mantıklı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece bir konuda şüpheliyim, PSU boyutu. Şu an kullandığım PK750D PSU ile uyumlu olur mu bu konuda herhangi bir bilginiz var mı?
Maalesef bilmiyorum

PSU ve kasa boyutuna baktığımda sanırsam uyumlu oluyor.

Ekler

• 1774113881904.webp
    1774113881904.webp
    4 KB · Hit: 11
  • 1774113898195.webp
    1774113898195.webp
    4.3 KB · Hit: 11
LIAN LI VECTOR V100R + Phantom Spirit tercih edeceğim önerileriniz için teşekkürler!

1K daha koy Arctic Liquid Freezer III Pro 360 al.

Hayırlı olsun hocam , doğru tercih bence :)
Çok teşekkürler hocam, kasa aşırı hoşuma gitti keşke sistemim beyaz olsaydı da beyaz modelini tercih edebilseydim. :/

Çok teşekkürler hocam, kasa aşırı hoşuma gitti keşke sistemim beyaz olsaydı da beyaz modelini tercih edebilseydim. :/
rica ederim kasa benim de çok hoşuma gidiyor montajını bilsem alıcam

Phantom Spirit 2000 TL Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ise 6000 TL hocam
O da olur görsel aramayan için güzel tercih ben 7800x3d ile kullanıyorum, memnunum. Gerçi kasası iyi olmayana yetmeyebilir ama 5700x3d ye yeterli olur.

O da olur görsel aramayan için güzel tercih ben 7800x3d ile kullanıyorum, memnunum. Gerçi kasası iyi olmayana yetmeyebilir ama 5700x3d ye yeterli olur.
Aslında kasa değiştirmek zorunda kalmasam bütçeyi çıkartıp 360mm sıvı soğutucu almak isterdim hocam fakat üst ve sağ kısım sadece 240mm destekliyor bu yüzden kasa + Phantom Spirit tercih etmek daha iyi olur sonrasında 7800X3D bir işlemciye geçeceğim zaman elimdeki Phantom Spirt'i satıp güzel bir sıvı soğutucu tercih ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri