R7 5700X3D için 5000 TL Sıvı Soğutucu Önerisi

Aslında kasa değiştirmek zorunda kalmasam bütçeyi çıkartıp 360mm sıvı soğutucu almak isterdim hocam fakat üst ve sağ kısım sadece 240mm destekliyor bu yüzden kasa + Phantom Spirit tercih etmek daha iyi olur sonrasında 7800X3D bir işlemciye geçeceğim zaman elimdeki Phantom Spirt'i satıp güzel bir sıvı soğutucu tercih ederim.
Kasa + Phantom spirit bence de daha mantıklı güzel düşünmüşsün. Böyle yaparsan ileride R9'a geçmedikçe sıvıya da ihtiyaç duymazsın.

Kasa + Phantom spirit bence de daha mantıklı güzel düşünmüşsün. Böyle yaparsan ileride R9'a geçmedikçe sıvıya da ihtiyaç duymazsın.
Evet zaten geçici olarak 5700X3D ve DDR4 sistem kullanacağım gelecekte bellek krizi aşıldığında veya fiyatlar biraz hafiflediğinde sağlam bir DDR5'e geçmek istiyorum ekstra olarak sistemi zaten 2K'da kullanacağım 1080'de oynasam bile sistem darboğaz yapmayacaktı 5700X3D hala çok güçlü bir işlemci.

daha güzel durdugu için ben almayı düşünüyorum phantom mun fan sesi rahatsız ediyor
Hocam bütçe bakımından Phantom Spirit bana çok daha mantıklı geldi ama tavsiyesiniz için teşekkür ederim

Geri