TCL 55 inç Akıllı TV 55Q7C 4K QD-Mini LED

UNSAFE

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba,
Hem dijital platformlardan birşeyler izlemek, hem de ileride ps alırsam diye televizyon almayı düşünüyorum. Sizce bu attığım model nasıl ya da daha farklı önerebileceğiniz model var mıdır?
Screenshot_2.webp

görüntü kalitesi sence nasıl? Renk canlılığı olsun , parlaklık olsun. Bir de 144hzi normal kanalları veya youtube vs. izlerken veriyor mu?
144hz detayina bakmadim hiç elimde konsol olmadigi için. Renk canlili gayet iyi diyebilirim. Sinema modunda kullaniyorum ben. Onceki televizyonun eski oldugu icin cok dogru bir yorum yapamam belki ama ben memnunum en azindan. Bu paraya bu televizyon alınır diyerek aldim. Bütceyi kıssaydim iffalconun qd miniledini alacaktım fakat bölgesel aydinlatma sayisindaki artis ve ses sistemi cezbetti beni. Dahili ses sisteminde cok aman aman bisey farketmedim ben cok buyuk bi beklentiye girdigimdendir belki de bilemiyorum. Bu arada servis kaydi actigim gun geldi kurulumu yapti. Sehpaya kurulum yaptirdigim için ücret ödemedim.

144hz detayina bakmadim hiç elimde konsol olmadigi için. Renk canlili gayet iyi diyebilirim. Sinema modunda kullaniyorum ben. Onceki televizyonun eski oldugu icin cok dogru bir yorum yapamam belki ama ben memnunum en azindan. Bu paraya bu televizyon alınır diyerek aldim. Bütceyi kıssaydim iffalconun qd miniledini alacaktım fakat bölgesel aydinlatma sayisindaki artis ve ses sistemi cezbetti beni. Dahili ses sisteminde cok aman aman bisey farketmedim ben cok buyuk bi beklentiye girdigimdendir belki de bilemiyorum. Bu arada servis kaydi actigim gun geldi kurulumu yapti. Sehpaya kurulum yaptirdigim için ücret ödemedim.
Anladım, teşekkür ederim yorumların için.

İffalcon’a da bakabilirsin kağıt üstünde özellikler benzer duruyor.

55inç
65inç
o markayı duymadım. Almışken bilindik bir marka almak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında o kadar bir fiyat farkı yok. O yüzden daha yeni bir model almak daha mantıklı geliyor

o markayı duymadım. Almışken bilindik bir marka almak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında o kadar bir fiyat farkı yok. O yüzden daha yeni bir model almak daha mantıklı geliyor
Tabii ki öyle fakat alacaksanız biraz hızlı davranın çünkü fiyatlar piyasada hızlı değişiyor bu aralar. Özellikle bunun fiyatı çok iyi : https://www.amazon.com.tr/TCL-55Q7C-QD-Mini-Parlakl%C4%B1k-Yenileme/dp/B0FBW87SYX

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri