alinmaz
alinmaz
Sağolasın kardeşim teşekkür ederim 65 yani65 de max ama çok zorlamak lazım o kadar bütçen varsa parça parça 2. el sıfır karışık sistemde toplayabilirsin
öh milletiiyi silkeliyorlar alma geç biraz daha paranı arttırıp git 9070xtli sistem al yada git 5070li sistem al
65 nasıl fiyat pekiöh milletiiyi silkeliyorlar alma geç biraz daha paranı arttırıp git 9070xtli sistem al yada git 5070li sistem al
o zaman düşünülebilir bence65 nasıl fiyat peki
ama aynı sistemmio zaman düşünülebilir bence
Evet evet özellikleri yazdığım sistemo zaman düşünülebilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama aynı sistemmi
Çok soru sordum ama kusura bakmayın gta 6 çıkınca gta 6 yı açar mı bu sistem. Rdr 2 oynatır mıo zaman düşünülebilir bence
ama aynı sistemmi
2k monitör ne alınır bu sistemeEvet evet özellikleri yazdığım sistem
Çok soru sordum ama kusura bakmayın gta 6 çıkınca gta 6 yı açar mı bu sistem. Rdr 2 oynatır mı
hocam gta 6 açar mı ? cevabı bende değil hocam zaten çıkaran firma minimum sistem gereksinimlerini söylüyor ordan bakın ama ben size yinede vereyim internetten cp yaptım kusura bakmayınEvet evet özellikleri yazdığım sistem
Çok soru sordum ama kusura bakmayın gta 6 çıkınca gta 6 yı açar mı bu sistem. Rdr 2 oynatır mı
2k monitör ne alınır bu sisteme
bütçe ne kadar bütçeyi söyleyin bulayım br tane yoksa çıkarırım olde 500 hz görürsünüzEvet evet özellikleri yazdığım sistem
Yok hocam oled bizi aşarhocam gta 6 açar mı ? cevabı bende değil hocam zaten çıkaran firma minimum sistem gereksinimlerini söylüyor ordan bakın ama ben size yinede vereyim internetten cp yaptım kusura bakmayın
- İşlemci: Intel Core i7-12700K / AMD Ryzen 7 5800X3D veya üstü
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3080 / RTX 4070 veya AMD Radeon RX 6800 XT / RX 7800 XT
- Bellek (RAM): 16 GB veya 32 GB (Yüksek/Ultra ayarlar için)
- Depolama: Minimum 150 GB (NVMe SSD tavsiye edilir)
- İşletim Sistemi: Windows 11 (64-
bütçe ne kadar bütçeyi söyleyin bulayım br tane yoksa çıkarırım olde 500 hz görürsünüz
Hocam gta6 yı her türlü açar ama bu bütçelerde sıfıra yönel 7800xt dediğimiz kart 9000 serisi kadar gelişmiş değil GÜNCEL OLARAK 7800xt yerine rahatça 9060xt önerebilirim. 80k ya zaten 9070xt li sistem bulursun.Evet evet özellikleri yazdığım sistem
buna bakın sizin attığınıza göre kat be kat iyiYok hocam oled bizi aşaraklımda bir model var ASUS ROG Strix XG27ACS bu olmazsa bu fiyatlarda bişeyler olabilir 10 - 15k
Sağolun teşekkürler hocambuna bakın sizin attığınıza göre kat be kat iyi
rica ederim aldığınızda haberdar edinSağolun teşekkürler hocam