PC de yapacak bir şey bulamamak

Şahsen ben 5080 li sistemimi sattım yeni aynı nedenden dolayı, ilk düşünce sizin gibi çocukluk hayaliydi fakat oyunların büyüdükçe beni çekmediğini anladım, size önerim 3d yazıcı alıp eğlenceli figürler basabilirsiniz.
valla 5 kurus kalmadi reis ama anlayis gosterdigin icin tesekkur ederim.
Farklı şeyler yap sadece PC için değil her şey için diyorum sürekliliği yorar sıkar adamı ordan kalk televizyonun başına geç dizi film izle oyundan bile soğursun öyle manyak Sarar uzun zaman sonra oda sıkar, aslında sıkmaz ama ara vermek istersin. Dışarı çık arkadaşlar ile takıl hiç olmaz ise tak kulaklığı Allah ne verdiyse yürü gece vakti ben hep öyle yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi rust al fivem felan dene değişik tatlara bak. televizyonda gördüğümüz klişe Türk dizi filmlerinden bahsetmiyorum ama istersen öneride veririm dünyaca ünlü ustaca çekilmiş izleyiciyi büyüleyen yapımları seyret, mazerunner, the hunter Games gibi tanıdığım her ablamın abimin okuduğu filmlerininde olduğu okuyabileceğin top seviye kaliteli kitaplar okumayı dene
hocam asil sorun sistemin hakkini verecek bir seyler yapmak istemem ayrica 4k buyuk bir televizyonum var zaten kitap okumayi severim ama bu pc disindaki bir aktivite.
Linux dünyasına katıl.
Windows bazen çok monoton geliyor uğraşmalık bir aktivite kalmıyor.

Herhangi bir dağıtım seç, Yükle, özelleştir , kendi farkını yarat, Telemetri gibi izleme şeylerinden uzak kal, Antivirüs felan derdi olmadan virüsler zaten çalışmıyor Linuxta,

Windows la çalışan oyunları Linuxta çalıştırmaya çalış.

Hatta Native Linux desteği olan oyunlar oluyor, onları herhangi bir fps drop olmadan seri çalıştırırsın.

Terminal gereken yerlerde Gemini bana çok fena derecede yardım ediyor. Çok küçük ayrıntılara kadar anlatıyor.

Bak mesela bu Özelleştirdiğim mint cinnamon

Alıntıyı görüntüle

Bu da şimdi kullandığım Zorin OS

Alıntıyı görüntüle
yani sizi anliyorum da sirf dekorasyon ,garip seyler denemek pek icine cekmiyor beni 😅
Pc zevk vermiyor dünyanın en büyük yalanı. Arkadaşım yok de daha doğru olur. Eğlendiğin arkadaşların varken zevk almama şansın yok
dostum belki arkadaslarla olmak bir artidir fakat dunyada kac tane pc sahibi var insanlarin sosyalligiyle alakali oldugunu pek dusunmuyorum.

kendine ekip bulup gta da rp yapabilirsin veya mc falan
ekip vb bulmak istemiyorum.

valla 5 kurus kalmadi reis ama anlayis gosterdigin icin tesekkur ederim.

hocam asil sorun sistemin hakkini verecek bir seyler yapmak istemem ayrica 4k buyuk bir televizyonum var zaten kitap okumayi severim ama bu pc disindaki bir aktivite.

yani sizi anliyorum da sirf dekorasyon ,garip seyler denemek pek icine cekmiyor beni 😅

dostum belki arkadaslarla olmak bir artidir fakat dunyada kac tane pc sahibi var insanlarin sosyalligiyle alakali oldugunu pek dusunmuyorum.

ekip vb bulmak istemiyorum.
o zaman böyle ömrün boyunca sıkılırsın tek başına zaten muazzam bir eğlence bekleme pc den ekip olmasa bile 1 2 kişi bul

pubg pc solo oynayabilirsin
gta v online sıfırdan başlayıp kendini geliştirebilirsin
cs ve valoyu söylemiyorum büyük ihtimal oynamışsındır
hikayeli oyun rdr2 vb oynayabilirsin
r6 oynayabilirsin
bi dene belki bir oyun bulursun sarar oynarsın

Orta-ust segment bir bilgisayar dizdim. Çocuklugumdan beri hayalimdi, hala saka gibi geliyor. Fakat PC de yapacak bir şey bulamiyorum. Oynayacak oyun yok (zaten cok pahalilar ve oyunlara para vermeyi sevmiyorum),kendimi gelistirecek seyler yapmak da her zaman olunca insanin canini sikiyor. Ne onerirsiniz?
Git bi valoda lolde rank kasma hırsına kapılda göreyim seni sabahdan akşama kadar oyna ama akşam yine aynı rankda bitir

Orta-ust segment bir bilgisayar dizdim. Çocuklugumdan beri hayalimdi, hala saka gibi geliyor. Fakat PC de yapacak bir şey bulamiyorum. Oynayacak oyun yok (zaten cok pahalilar ve oyunlara para vermeyi sevmiyorum),kendimi gelistirecek seyler yapmak da her zaman olunca insanin canini sikiyor. Ne onerirsiniz?
Oyunları crack indirin kendinizi saatlerce bilgisayar oynamaya zorlamayın gece vakti yürüyüş yapın veya fotoğrafçılığa başlayın sarıyor

Geri