Çözüldü✓ Hangi anakartı almak konusunda kararsızım

O fiyata çıktıktan sonra aorus elite in daha mantıklı olaxagını düşünüyprum hocam indirim kovalayıp bonus kampanyası ile alınırsa. 20 faza çıkılıyor çünkü güçlü işlemci kullanılacaksa.
60 amper :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
ki iş için yüksek wlı işlemci takılmazsa o kadar abartmanın bi anlamı yok ki

60 amper :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
ki iş için yüksek wlı işlemci takılmazsa o kadar abartmanın bi anlamı yok ki
Yine aynı konu yahu daha iyi özelliklisini alabiliyorken kullanmıyorum diye neden düşüğünü alayımki şu konuyu anlamıyorum.

arkadaş gigabyteın biosunun iyi olmadığını söyledi belirtirim kendisi kullanmış
Eski aorus serisinden kalma şeyler bunlar ya şuan ki biosta sorun yok herhangi bir biostan farksız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu muhabbet buradan başka konulara sapacak gibi hocam illa beyaz olacaksa atx istiyorsan 13k yı gözden çıkarman lazım iyi modellere 8 faz beyaz modellere paranı kaptırma ikinci elden o fiyatlara tomahawk aorus rog felan bulursun zorlayıp matx olucaksa o gigabyte dışında alternatif yok zaten

Eski aorus serisinden kalma şeyler bunlar ya şuan ki biosta sorun yok herhangi bir biostan farksız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu muhabbet buradan başka konulara sapacak gibi hocam illa beyaz olacaksa atx istiyorsan 13k yı gözden çıkarman lazım iyi modellere 8 faz beyaz modellere paranı kaptırma ikinci elden o fiyatlara tomahawk aorus rog felan bulursun zorlayıp matx olucaksa o gigabyte dışında alternatif yok zaten
İlgi Alakanız için herkese teşekkür ediyorum.

Atx olursa daha iyi olur hocam kasam lian li o11 vision compact matx kasada çok küçük durur diye istemedim bir de bir şey takıp çıkarırken çok uğraştırıyor kız kardeşime toplayacağım bu sistemi işlemci konusunda daha karar vermedim parça parça alıp toplayacağım attığınız bi kaç anakarta baktım fakat Anakarttan çok fazla anlamıyorum gigabyte b850m anakart atmışsınız onun atx olan b850 atx modeli var 13k fiyatında sizce ne yapmalıyım veya ikinci elden ne almalıyım beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Atx olursa daha iyi olur hocam kasam lian li o11 vision compact matx kasada çok küçük durur diye istemedim bir de bir şey takıp çıkarırken çok uğraştırıyor kız kardeşime toplayacağım bu sistemi işlemci konusunda daha karar vermedim parça parça alıp toplayacağım attığınız bi kaç anakarta baktım fakat Anakarttan çok fazla anlamıyorum gigabyte b850m anakart atmışsınız onun atx olan b850 atx modeli var 13k fiyatında sizce ne yapmalıyım veya ikinci elden ne almalıyım beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum
İlla beyaz olması lazım mı?

Arkadaşlar maksimum bütçe 10K biraz araştırma yaptım ve 2 anakart arasında kaldım amd işlemci ve beyaz sistem için kullanacağım sizce hangisi daha iyi hangisini almalıyım ?

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b850m-a-elt-wf6e-ice-8200mhz-oc-m2-am5-matx-anakart-p-55814

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b850-eagle-ice-8200mhz-oc-m2-am5-atx-anakart-p-55806

(eagle olan daha iyi gibi geldi bana epey üzerinden karşılaştırdım ve sanki daha iyimiş gibi)
karşılaştırma linki
https://www.epey.com/anakart/karsil...i7-ice_gigabyte-b850m-aorus-elite-wifi6e-ice/
Aorus daha üst segment

Açıkçası o gigabyte a kadar çıkıcaksan rog alırdım ama asusun garanti muhabbeti biraz sorunlu gigabyte Msi arasında kalırdım Msi alırsan arkadan bağlantı geliyor işlemci olarak 9700x-7800x3d bütçen yetiyorsa yetmiyorsa anakarttan kısıp bu 2 işlemciden birini almanı öneririm tam olarak ne amaçla kullanılacak bilmiyorum ama bunlar mantıklı gini

evet beyaz istiyoruz attıklarınıza baktım https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQM7H82V bu anakartı tavsiye etmez misiniz attığınız asus tuf modeliyle arasında kaldım karşılaştırdığımda gigabyte modeli daha iyi gibi asusun tek artısı güç girişlerinin arkasında olması gibi geldi
Onu hali hazırda siz attınız diye atmadım ama rgb konusunda aorus serisinde üzebilir bendede hali hazırda var x870 olanı muazzam anakart tam beyaz rgb derdiniz yoksa çekin bende sizin yaptığınız gibi arada kalmıştım aorus aldım sadece 6 katman benzer yapıda anakartlar 8 katman oluyor

Ekler

• image.webp
    image.webp
    786.7 KB · Hit: 12
Ayni anakarta bende göz koymustum. On gün önce 10.100 liraydı. VRAM düşük diye vazgeçmiştim. Hangi işlemci ile kullanacaksın ileriye dönük mu ne amaçla kullanacaksın keşke onlarıda yazsaydın.

Onu hali hazırda siz attınız diye atmadım ama rgb konusunda aorus serisinde üzebilir bendede hali hazırda var x870 olanı muazzam anakart tam beyaz rgb derdiniz yoksa çekin bende sizin yaptığınız gibi arada kalmıştım aorus aldım sadece 6 katman benzer yapıda anakartlar 8 katman oluyor
Hocam kasa lancool207 mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri