Attıklarının arasında 13 14 liralık anakartlar var ben mi yanlış gördüm hocamhocam şuna bakarmısınız bi burdaki anakartların hiçbiri beyaz değil niye söylüyorum çünkü arkadaş beyaz anakart istiyor
Anakart Fiyatları - Epey
Epey.com anakart özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun anakartı bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
ve gen5 slotu var bence inceleyin derimFaz konusunda evet ancak gen 5 ssd slot sayısı/ssd slot sayısı olarak geride
evet bütçe arttırmasını söylüyorum eğer beyaz anakart alırsaAttıklarının arasında 13 14 liralık anakartlar var ben mi yanlış gördüm hocam
Gen 5 slot var ancak x870ler 3x gen5 ile geliyor. B850de 1 adet. https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,793620892.html asrockın en son bir kaç problemi vardı diye hatırlıyorum çözüldüyse bu karttayi bir seçim olacaktır.ve gen5 slotu var bence inceleyin derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet bütçe arttırmasını söylüyorum eğer beyaz anakart alırsa
Gen 5 slot var ancak x870ler 3x gen5 ile geliyor. B850de 1 adet. https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,793620892.html asrockın en son bir kaç problemi vardı diye hatırlıyorum çözüldüyse bu karttayi bir seçim olacaktır.
Slot g5 yerine g4 olunca pek bir şey kaybolmuyor hocam ki istediği kadar g5 olsun paylaşımlı kullanıma takılıyorsun anakart mevzusu biraz sorunlu seçmesi ben 3 ay da x870 aorus a anca karar verdimGen 5 slot var ancak x870ler 3x gen5 ile geliyor. B850de 1 adet. https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,793620892.html asrockın en son bir kaç problemi vardı diye hatırlıyorum çözüldüyse bu karttayi bir seçim olacaktır.
ben onun biosunun iyi olmadığını duydumGen 5 slot var ancak x870ler 3x gen5 ile geliyor. B850de 1 adet. https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,793620892.html asrockın en son bir kaç problemi vardı diye hatırlıyorum çözüldüyse bu karttayi bir seçim olacaktır.
Verdigin fiyat aldıgın değer açısından konuşuyorum hocam kullanıp kullanmaması mühim değil.Slot g5 yerine g4 olunca pek bir şey kaybolmuyor hocam ki istediği kadar g5 olsun paylaşımlı kullanıma takılıyorsun anakart mevzusu biraz sorunlu seçmesi ben 3 ay da x870 aorus a anca karar verdim
Benimde oyle şeyler kalmıştı aklımda onun için önermedim ilk olarak.ben onun biosunun iyi olmadığını duydum
bu fiyata göre en mantıklısı bence asus uygun b850siVerdigin fiyat aldıgın değer açısından konuşuyorum hocam kullanıp kullanmaması mühim değil.
Benimde oyle şeyler kalmıştı aklımda onun için önermedim ilk olarak.
O fiyata çıktıktan sonra aorus elite in daha mantıklı olaxagını düşünüyprum hocam indirim kovalayıp bonus kampanyası ile alınırsa. 20 faza çıkılıyor çünkü güçlü işlemci kullanılacaksa.bu fiyata göre en mantıklısı bence asus uygun b850si
Bir çok özelliğini kullanamıyon ki king sorun burada kullanmak istesende kullanamıyorsun hepsini birdenVerdigin fiyat aldıgın değer açısından konuşuyorum hocam kullanıp kullanmaması mühim değil.
Benimde oyle şeyler kalmıştı aklımda onun için önermedim ilk olarak.
arkadaş gigabyteın biosunun iyi olmadığını söyledi belirtirim kendisi kullanmışO fiyata çıktıktan sonra aorus elite in daha mantıklı olaxagını düşünüyprum hocam indirim kovalayıp bonus kampanyası ile alınırsa. 20 faza çıkılıyor çünkü güçlü işlemci kullanılacaksa.
Hocam ben bir şey alınırken paramın ettiginin en iyisini almaya bakıyorum en azından Türkiye koşullarında bunun yapılmasını istiyorum. Kendimde z790 var 4x slotlu ancak ben 1 adet kullanıyorum. 14900k takılıyor normalde ama ben 14600k takıyorum. Bunu aldıgım fiyatta b760lar vardı onları mı alsaydım kullanmıyorum bu özellikleri diyeBir çok özelliğini kullanamıyon ki king sorun burada kullanmak istesende kullanamıyorsun hepsini birden
Bende kullandım yaklaşık 7 8 sene b550 gaming x v2 özelinde olan pc acılmama sorunu hariç bir sorun yaşamadım biosu gayet yeterli.arkadaş gigabyteın biosunun iyi olmadığını söyledi belirtirim kendisi kullanmış