Çözüldü✓ Hangi anakartı almak konusunda kararsızım

Gigabyte anakart Bios u nedeniyle önermem

hocam şuna bakarmısınız bi burdaki anakartların hiçbiri beyaz değil niye söylüyorum çünkü arkadaş beyaz anakart istiyor
Attıklarının arasında 13 14 liralık anakartlar var ben mi yanlış gördüm hocam

Gen 5 slot var ancak x870ler 3x gen5 ile geliyor. B850de 1 adet. https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,793620892.html asrockın en son bir kaç problemi vardı diye hatırlıyorum çözüldüyse bu karttayi bir seçim olacaktır.
Slot g5 yerine g4 olunca pek bir şey kaybolmuyor hocam ki istediği kadar g5 olsun paylaşımlı kullanıma takılıyorsun anakart mevzusu biraz sorunlu seçmesi ben 3 ay da x870 aorus a anca karar verdim

Slot g5 yerine g4 olunca pek bir şey kaybolmuyor hocam ki istediği kadar g5 olsun paylaşımlı kullanıma takılıyorsun anakart mevzusu biraz sorunlu seçmesi ben 3 ay da x870 aorus a anca karar verdim
Verdigin fiyat aldıgın değer açısından konuşuyorum hocam kullanıp kullanmaması mühim değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben onun biosunun iyi olmadığını duydum
Benimde oyle şeyler kalmıştı aklımda onun için önermedim ilk olarak.

Verdigin fiyat aldıgın değer açısından konuşuyorum hocam kullanıp kullanmaması mühim değil.

bu fiyata göre en mantıklısı bence asus uygun b850si

bu fiyata göre en mantıklısı bence asus uygun b850si
O fiyata çıktıktan sonra aorus elite in daha mantıklı olaxagını düşünüyprum hocam indirim kovalayıp bonus kampanyası ile alınırsa. 20 faza çıkılıyor çünkü güçlü işlemci kullanılacaksa.

Bir çok özelliğini kullanamıyon ki king sorun burada kullanmak istesende kullanamıyorsun hepsini birden

O fiyata çıktıktan sonra aorus elite in daha mantıklı olaxagını düşünüyprum hocam indirim kovalayıp bonus kampanyası ile alınırsa. 20 faza çıkılıyor çünkü güçlü işlemci kullanılacaksa.
arkadaş gigabyteın biosunun iyi olmadığını söyledi belirtirim kendisi kullanmış

Bir çok özelliğini kullanamıyon ki king sorun burada kullanmak istesende kullanamıyorsun hepsini birden
Hocam ben bir şey alınırken paramın ettiginin en iyisini almaya bakıyorum en azından Türkiye koşullarında bunun yapılmasını istiyorum. Kendimde z790 var 4x slotlu ancak ben 1 adet kullanıyorum. 14900k takılıyor normalde ama ben 14600k takıyorum. Bunu aldıgım fiyatta b760lar vardı onları mı alsaydım kullanmıyorum bu özellikleri diye

arkadaş gigabyteın biosunun iyi olmadığını söyledi belirtirim kendisi kullanmış
Bende kullandım yaklaşık 7 8 sene b550 gaming x v2 özelinde olan pc acılmama sorunu hariç bir sorun yaşamadım biosu gayet yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri