❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

Bende kulaklık dongle da var razerin bunun dongle nıda kullanmama gerek varmı acaba aynı işi görüyor mu merak ettim

Bende kulaklık dongle da var razerin bunun dongle nıda kullanmama gerek varmı acaba aynı işi görüyor mu merak ettim
ikisini tek dongle olarak kullanabiliyorsun diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8000tl ye almıştım hala sorunsuz kullanıyorum

bekleme kral çok bi farkı yok zaten ayrıca 8-9k isterler min
knk peki bir sorum daha olacaktı, şuan kullandığım mouse atk blazing sky f1 pro versiyonu ve 45 gram ağırlıgında. vipera baktıgımda 54 gram oldugunu gördüm, aradaki gram farkı ciddi şekilde etkiler mi hafif mouse seviyorum çünkü genel olarak

knk peki bir sorum daha olacaktı, şuan kullandığım mouse atk blazing sky f1 pro versiyonu ve 45 gram ağırlıgında. vipera baktıgımda 54 gram oldugunu gördüm, aradaki gram farkı ciddi şekilde etkiler mi hafif mouse seviyorum çünkü genel olarak
hocam 9 gramdan bir şey olmaz vaktinde 250gr mouselar ile minecraft pvp atıyorduk 9 gram bozmaz

problem olmaz 60 grama kadar okey bir iki güne alışırsın beğenmezsen de amazon iade alır zaten kullansan bile

hocam 9 gramdan bir şey olmaz vaktinde 250gr mouselar ile minecraft pvp atıyorduk 9 gram bozmaz
hahahah hocam eski dönemler tabi ki o kablolu taş mouselarla az oynamadık bakalım artık deneyimleyip görücez
problem olmaz 60 grama kadar okey bir iki güne alışırsın beğenmezsen de amazon iade alır zaten kullansan bile
öyle yapmayı dusunuyorum hocam teşekkürler

22 sinde bekledim kart 23 ünde yenileniyordu fiyat değişti atk x1 v2 3.8k dı 23 ünde 4k oldu sabah indirime girmiyor diye gittim x1 v2 sipariş verdim şimdi fiyat düşmüş delirtirler adamı şansıma bahtıma şimdi sizce iptal edip alayım mı x1 v2 nin 800 mah oluşu cezbediyor beni açıkçası

Geri