143K R7 9800X3D RX 9070 XT SİSTEM TOPLAMA

hocam sistemi aldık diyelim ekipman olmadan nasıl kullanacağım önceden almamda sorun yok oluyosa gösterin hocam bana 113k kaliteli ekipmansız 5080 onun üzerine alırım ekipmanları
kanka 104k ve 111k topladım bir bak, ben şu an toplasam gözü kapalı bu şekil toplarım.

kasa ve işlemci soğutucu (sıvıya gerek yok) dışında güzel hocam ayrıca rx 9070 xt ile rtx 5070 ti nin yapay zeka ve ham performansları aynı 2 3 fps için 15k vermek mantıklı gelmiyor
Kasa kafana göre değiş kule tipi sığsın yeter.5070Ti ile yapay zeka performansları aynı değil ham performansları aynı evet ihtiyacın yoksa değişebilir ama bütçe varsa neden olmasın.

kanka 104k ve 111k topladım bir bak, ben şu an toplasam gözü kapalı bu şekil toplarım.
ayrıca benim seçtiğim işlemci 9800x3d o yüzden bu sistem bile hocam 125k ya çıkar diğer parçalarla ekipman hariç

Kasa kafana göre değiş kule tipi sığsın yeter.5070Ti ile yapay zeka performansları aynı değil ham performansları aynı evet ihtiyacın yoksa değişebilir ama bütçe varsa neden olmasın.
hocam yt de baktım fsr4 ve dlss4 aynıydı nerdeyse

Geri