2.800 TL'ye sıvı soğutucu önerisi

intikk_

80+
Reaksiyon skoru
49
Bütçe
2800
Sıvı soğutucu almak istiyorum, elden alacağım Vatan Bilgisayar'a da tanıdık kurumsal bir bilgisayarcıdan kasa toplamıştım, kazık fiyata satmıyorlar, internettekiyle aynı fiyata satıyorlardı, oraya bakarım. Bilindik bir 2800 TL altı sıvı soğutucusu önerir misiniz?
Hiç bulamazsam Power Boost Circle'yi alacağım, iyi olmadığını bilerekten.
İşlemcim Ryzen 5 5500, stok soğutucu yetmiyor, termal macun değiştirmeme rağmen Cinebench R23'te 96 dereceye ulaşıp watt düşürüyor.
Hava soğutucu kesinlikle önermeyin, estetik durması için sıvı soğutucu alacağım, sistemin kötü ya da eski parçalarını yeniliyorum ve mümkünse kaliteli parça almak istiyorum.
Kasa: FSP CMT391m.
240mm olmalı.

Bütçeyi 1.000 TL arttırabilirseniz bu. Peşin fiyatına 6 taksit de var. 1. tercih bu olur.

Alternatifi bu. 2. sırada.

Yok illa bütçeme uysun tavsiyesi de bu. 3. sırada.

Sıvı soğutmada kaliteli olduğundan emin olunan markalar tercih edilmeli. Şakası olmaz. Sistemi zortlatır.

Bütçeyi 1.000 TL arttırabilirseniz bu. Peşin fiyatına 6 taksit de var. 1. tercih bu olur.

Alternatifi bu. 2. sırada.

Yok illa bütçeme uysun tavsiyesi de bu. 3. sırada.

Sıvı soğutmada kaliteli olduğundan emin olunan markalar tercih edilmeli. Şakası olmaz. Sistemi zortlatır.
Teşekkür ederim ama 1 kuruş bile çıkamam thermalright aqua elite, thermalright frozen, deepcool ls520 arasında kaldım sence hangisi zaten bilgisayarcıda hepi topu 1 tanesi vardır alır geçerim.

Teşekkür ederim ama 1 kuruş bile çıkamam thermalright aqua elite, thermalright frozen, deepcool ls520 arasında kaldım sence hangisi zaten bilgisayarcıda hepi topu 1 tanesi vardır alır geçerim.
Hocam bende bugun aldım sıvı soğutma termalright iyi bir marka fp ürünü içinden macunda çıkıyor iletkenliği yüksek aqua elite daha sessiz çalışan modeli 3300rpm pompası var fanlarda 1800rpm olması lazım gayet yeteeli işlemcin için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana kalırsa frozen prism modelide güzel 2-3 derece soğuk çalışsın biraz fazla ses yapsın sıkıntı yok diyosan bunu öneririm

Aynı fiyatlardaysa sanırım ilk tercihim frozen edge olurdu. Sonra ls520, sonra aqua elite. Zaten aşağı yukarı aynı derecelerde olacaklardır.

Şu test videosu daha iyi karar vermene yarar sağlayabilir. Frozen edge ve deepcool ls520 / lt520. Üçü de alınabilir. Corsair da biraz geri kalmış. Fanlarından sanırım. 🤨

Geri