Underdome21
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba. XFX merc 319 RX 6900 XT ekran kartım ile aylardır problemsiz oyunlarımı oynamaktayım. Fakat son 2 haftadır Black Myth: Wukong ve Crimson Desert oyunlarında kafasına göre ekranın kararması ve PC'nin kendini yeniden başlatıyor gibi yapması durumuyla karşı karşıyayım. Süre tuttum birinde 32 dk birinde 17 dk sonra karardı gitti ekran. Ben PC'yi kapatıp açılana kadar bu durum düzelmiyor. Arkadan PC bildirim sesini duyabiliyorum. Diğer hiçbir oyunda bu sorunu yaşamıyorum (hikayeli grafik kalitesi yüksek oyunlar) OCCT ve heaven benchmark testlerini yaptım hiçbirinde kapanma etme gibi bir durum olmadı. Neden bu iki oyunda bu durumla karşılaşıyorum acaba?
Ekran kartı max 77 dereceyi görüyor, hotspot da 99 derece, işlemcim 60 derecelerde.
Sistemim: Ryzen 5 5600.
2x8 RAM.
XPG Pylon 750W 80+Bronze 2 ayrı 8 pinli kablo kullanıyorum. ( nztx C750 ile de denedim )
Gigabyte B450 m S2H V2.
UV ve OC yapılmadı karta, UV yapıp yükü azaltmak istedim yine aynı sonuç.
Ekran kartı max 77 dereceyi görüyor, hotspot da 99 derece, işlemcim 60 derecelerde.
Sistemim: Ryzen 5 5600.
2x8 RAM.
XPG Pylon 750W 80+Bronze 2 ayrı 8 pinli kablo kullanıyorum. ( nztx C750 ile de denedim )
Gigabyte B450 m S2H V2.
UV ve OC yapılmadı karta, UV yapıp yükü azaltmak istedim yine aynı sonuç.
Son düzenleme: