Yardım 6800XT RE Requiem oynarken çöküp duruyor?

aynı psu bende de var.6800xt xfx merch modeli var bende de bazen yapıyor amd de bu hata cok.Limitleri kaldır def ayara getir ne zaman manuel bisey yapsam bu sorun oluyordu ekran kartında %90 sorun.
benim önceden yaptıklarım ramleri 3000 mhz cekmek, xmp kapamak, pbo kapamak, format atıp öyle driver kurmak (chipset kurmayıda unutma) kısmen cözülmüstü ...
her şey stok ayarında zaten amd adrenalini de kurmadım minimal setup driver var en günceli xmp kapalı stokta her şey yine de yaşıyorum

6800xt ile aynı sorunu yaşadım 4 tane psu değiştim aynı sorun lol valo tarzı oyunlarda sorun yok ama yüksek oyunlarda bazen 1 saat sonra ekran gider kasa çalışmaya devam eder bazen 10dk sonra gider genelde yüke binince gidiyor ekran kartının bellek ısı değerlerini paylaşırmısın yükteyken ben kartı elden çıkardım kurtuldum.

6800xt ile aynı sorunu yaşadım 4 tane psu değiştim aynı sorun lol valo tarzı oyunlarda sorun yok ama yüksek oyunlarda bazen 1 saat sonra ekran gider kasa çalışmaya devam eder bazen 10dk sonra gider genelde yüke binince gidiyor ekran kartının bellek ısı değerlerini paylaşırmısın yükteyken ben kartı elden çıkardım kurtuldum.
Aynısı hocam diğer oyunlarda bir problem yok kasa çalışıyor ekran gidiyor AAA oyunlarda elden çıkarmak istesen kaç çıkarmalıyım sizce? Bir de memory sıcaklıklarının ölçümü yok kartta galiba hotspot ve normal sıcaklık var sadece

olay görüntüleyicisinde hata olarak ne görüyorsun kernel power 41 mi?
Evet onu alıyorum ama ekran gelmediği için kasayı tuştan kapatıyorum o yüzden kernel power 41 veriyo olabilir diye süşündüm.

Evet onu alıyorum ama ekran gelmediği için kasayı tuştan kapatıyorum o yüzden kernel power 41 veriyo olabilir diye süşündüm.
Aynı durumu birkaç gün önce yaşadım m2ye soğutucu takmak için ekran kartını söktüm ama kablosu üstündeydi yerinden oynamış ekran kartı yüzünden oyun oynarken direkt kapatıyordu sistemi ama full fan çalışmaya devam ediyordu ekran kartını söküp ucunu yumuşak silgi ile sildim anakartın soketlerine üfürüp toz varsa uçmasını sağladım sonrada tüm kabloları söküp tekrar taktım dene bi istersen

Aynı durumu birkaç gün önce yaşadım m2ye soğutucu takmak için ekran kartını söktüm ama kablosu üstündeydi yerinden oynamış ekran kartı yüzünden oyun oynarken direkt kapatıyordu sistemi ama full fan çalışmaya devam ediyordu ekran kartını söküp ucunu yumuşak silgi ile sildim anakartın soketlerine üfürüp toz varsa uçmasını sağladım sonrada tüm kabloları söküp tekrar taktım dene bi istersen
Silgiyle nasıl silicem ki hocam ekran kartı pinlerini içerdeler?

Silgiyle nasıl silicem ki hocam ekran kartı pinlerini içerdeler?
Nasıl içerdeler? Pcie yuvasından pini açıp alacaksın kartı eline sileceksin :D sarı kısmı ne çok bastıracaksın nede sert silgiyle sileceksin dikkatli ol yada hiç yapma
1774252030035.webp

Nasıl içerdeler? Pcie yuvasından pini açıp alacaksın kartı eline sileceksin :D sarı kısmı ne çok bastıracaksın nede sert silgiyle sileceksin dikkatli ol yada hiç yapma
Alıntıyı görüntüle
He pardon hocam benim kafa kernel power diyince güç girişine gitti anladım denerim 😅

Geri