Hocam yanlış yazmışım16 var bende ya. 15 olsa verirdim tüh.
Detay verir misin özeldenHocam 32 GB Twinmos var yeni kasa almistim daha 1-2 hafta olmadi alali bende uygundan kasamdaki rami birakip 64 e gecicem
Adam haklı bu arada klevv Beyaz ramler 5k fiyatı vardı şuan 30k fbndjdsabit mi dursun knk fiyatı nasıl yapalım sana nasıl istersin
Ne kaybedicez 5 dakika en fazlaTHH'den sonuç çıkmaz, sistemi boşa tıkamayın:/
Hata falan değil ya o kadar hatalı fiyatı girecek adam çalışmasın zaten reklam amaçlı yapıyorlarHer sistem hatası olduğunda bikaç tip mağazanın hakkını savunmaya koşuyolar vatan bu ramlerden batçaksa batsın beyler zaten
Hadi 1 tanesi fiyat hatası kardeşim de 10 tanesi de mi hataHata falan değil ya o kadar hatalı fiyatı girecek adam çalışmasın zaten reklam amaçlı yapıyorlar
5080 ne zaman 16 bine gitti laYAhu dostum adamlar 18k olan anakarti 4-5 bine 50-60 bin olan 5080 16 bine sattılar millete gonderdiler. Ben arkadaşa onu anlatmaya çalışıyorum. Bu vatanın ilk yaptığı şey değil ki
koskoca vatan forumdaki konunun reklamina mi muhtacHata falan değil ya o kadar hatalı fiyatı girecek adam çalışmasın zaten reklam amaçlı yapıyorlar