seninki belki gönderilir aman aman ucuz değil 21k ya 96 gb gskill satıldığını düşünürsek.Alıntıyı görüntüle
benim de böyle olmuştu şuan onay bekliyor yazıyor muhtemelen göndermezler
seninki belki gönderilir aman aman ucuz değil 21k ya 96 gb gskill satıldığını düşünürsek.Alıntıyı görüntüle
Ucuz değil ki bu hocam piyasa fiyatı.Alıntıyı görüntüle
eğer kullanacak adam alıyorsa gülerek kullansın ama al satci adam gelip hakkımızı yediler ürünü bize verin ayağı yapmasın forumda gülünç duruyor.Azınlık bir tayfa değiller ki hocam hatta ben yüzde de vereyim en az %60.
Kartından para çekiliyor, limitin düşüyor belki 3 gün sonra iptal gelecek. Senin tuzun belki kuru. Burada 20k limitle ev çeviren var adamın limiti neden boş yere gitsin ? Nakit aldıysan daha kötü paranın dönmesi 1 haftayı buluyor. Vatan enayi değil de alan mı enayi ? Burada parasıyla ürün almış insanlara "dilenci" muamelesi çekmeyi bırakın.adam gayet haklı maalesef. olayın içinde olduğun için hak vermiyorsun
Ya orası ayrı tabi zaten daha demin gördüm sarı sitede biri ürünün png görseli ile goodram olan ramin ilanını girmiş. Al-sat işinin bazen bokunu çıkarıyorlar.eğer kullanacak adam alıyorsa gülerek kullansın ama al satci adam gelip hakkımızı yediler ürünü bize verin ayağı yapmasın forumda gülünç duruyor.
al sata alcak olsam sepetimde 3-4 tane ram vardi hangisini alsam diye karar verirken sepetten bile sildirmedi bi ara diger ramleri, hepsini alirdim ben baskalari da alabilsin diye hemen silmeye calistim site falan yuklenmedi.eğer kullanacak adam alıyorsa gülerek kullansın ama al satci adam gelip hakkımızı yediler ürünü bize verin ayağı yapmasın forumda gülünç duruyor.
ya klasik insanımız işte, kendi çıkamayınca kuyudan çıkanı çekmeye çalışır. haset. zaten iptal yiyecek bi tarafına kına yakabilir.Kartından para çekiliyor, limitin düşüyor belki 3 gün sonra iptal gelecek. Senin tuzun belki kuru. Burada 20k limitle ev çeviren var adamın limiti neden boş yere gitsin ? Nakit aldıysan daha kötü paranın dönmesi 1 haftayı buluyor. Vatan enayi değil de alan mı enayi ? Burada parasıyla ürün almış insanlara "dilenci" muamelesi çekmeyi bırakın.
Beyaz xfx 9070xt leri 30 dan verdiler ama bunu neden vermesinlerbu fiyatlar hayrina maalesef, kendinizi kandirmayin.
Alırsın da bu işin oluru 32 GBdir kullanacak insan için. gidip de 256 GB alıp sonra iptal gelince hakkımız yendi derseniz komik olur. zaten 2 adet ile sınırlı siparişler üstüne vatanın iptal hakkı var yazılmış al-satci arkadaşları eliyorlar şuanniye kardeşim indirimli ürün görmüşüm almayım mı forumun amacı bu zaten indirimli ürün haber etmek
limitinizden düşmeden ilana yazmayı biliyorsunuz oralara değin istersenKartından para çekiliyor, limitin düşüyor belki 3 gün sonra iptal gelecek. Senin tuzun belki kuru. Burada 20k limitle ev çeviren var adamın limiti neden boş yere gitsin ? Nakit aldıysan daha kötü paranın dönmesi 1 haftayı buluyor. Vatan enayi değil de alan mı enayi ? Burada parasıyla ürün almış insanlara "dilenci" muamelesi çekmeyi bırakın.