❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam ben de hukuk okuyorum konudaki olay thh ye geldiginde ilinizdeki heyete bagli olarak degisiyor herkes vatanin bagli oldugu heyete de toplu dava acilabilir tabii ki fakat mevzu fiyat hatasindan cok egerki iptal ederlerse dikkat cekmek olarak gozukuyor. Haksiz rekabet hukumleri bile uygulanir mahkeme uygun gorurse. Bi urunun fiyati yanlis girilse maddi hatadan dolayi reddedilir talepleriniz fakat bu herifler koskoca bi sayfayi yanlis girmisler yuzlerce urunu.
İşte sorun da orada zaten 1 kere yapılsa hatadır ama bu bilerek yapılmış gibi duruyor. THH gidecek arkadaşlara da fiyat entegrasyonunda sıkıntı çıktı gibi savunma yapacaklar muhtemelen. Neyse bence iptal olmaz alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Gün içinde onay verilir dedi müşteri hizmetleri ama fiyat hatasından dolayı iptalde gelebilir diyor neye inancaz bilmiyorum

Konuyu görmüştüm de indirim yazılınca hiç bakmamıştım ramler her türlü pahalı diye. Keşke bedava yazılsaydı. :peeposad:

Ekler

• maxresdefault.webp
    maxresdefault.webp
    55.2 KB · Hit: 25
Gün içinde onay verilir dedi müşteri hizmetleri ama fiyat hatasından dolayı iptalde gelebilir diyor neye inancaz bilmiyorum
Patrona soracaklar efendim böyle bi hata yaptık ne yapalım iptal edelim mi diye? Patron reisin ağzına kaldık😄

Sipariş onayda bekliyordu, şimdi onaylandı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,816
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri