Alperen71
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 879
Aynısından aldım, onay geldiBana onay geldi ama bakalım tabi, smsde yolladılar fatura kesildiğinde haber göndereceğiz diye
Alıntıyı görüntüle
Aynısından aldım, onay geldiBana onay geldi ama bakalım tabi, smsde yolladılar fatura kesildiğinde haber göndereceğiz diye
Alıntıyı görüntüle
Yeni mi geldi onay kaç geçe sipariş vermiştinBana onay geldi ama bakalım tabi, smsde yolladılar fatura kesildiğinde haber göndereceğiz diye
Alıntıyı görüntüle
firefly anime versiyonu yapılacakmış bu ramlerle mi yapacaksın yapay zeka ileAlıntıyı görüntüle
herkese yollasalar bile benimkini iptal edecekler gibi e:QWe.QWRFKPWENFGUOJWRENFKIMELŞ
İşte sorun da orada zaten 1 kere yapılsa hatadır ama bu bilerek yapılmış gibi duruyor. THH gidecek arkadaşlara da fiyat entegrasyonunda sıkıntı çıktı gibi savunma yapacaklar muhtemelen. Neyse bence iptal olmaz alan arkadaşlara hayırlı olsun.Hocam ben de hukuk okuyorum konudaki olay thh ye geldiginde ilinizdeki heyete bagli olarak degisiyor herkes vatanin bagli oldugu heyete de toplu dava acilabilir tabii ki fakat mevzu fiyat hatasindan cok egerki iptal ederlerse dikkat cekmek olarak gozukuyor. Haksiz rekabet hukumleri bile uygulanir mahkeme uygun gorurse. Bi urunun fiyati yanlis girilse maddi hatadan dolayi reddedilir talepleriniz fakat bu herifler koskoca bi sayfayi yanlis girmisler yuzlerce urunu.
hepsi iptal olacağı için çok takmıyorumVatan 2 adetten fazla üstü alımlar için iptal hakkını saklı tutar diyordu bize gelse de sana gelmez.
Benimki daha onaylanmadiAynısından aldım, onay geldi
Bu fiyat gerçek dışıGün içinde onay verilir dedi müşteri hizmetleri ama fiyat hatasından dolayı iptalde gelebilir diyor neye inancaz bilmiyorum
Gelme ihtimali şöyle bir şeye evrildiGün içinde onay verilir dedi müşteri hizmetleri ama fiyat hatasından dolayı iptalde gelebilir diyor neye inancaz bilmiyorum
Patrona soracaklar efendim böyle bi hata yaptık ne yapalım iptal edelim mi diye? Patron reisin ağzına kaldıkGün içinde onay verilir dedi müşteri hizmetleri ama fiyat hatasından dolayı iptalde gelebilir diyor neye inancaz bilmiyorum
11.28'de sipariş vermişimYeni mi geldi onay kaç geçe sipariş vermiştin