❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yav geçen 300 liralık klavyeyi bile yollamadı bunlar ram'i yollar mı hiç

Olur hocam 16*2 lik setlerden alsan ikiside gelirdi ama böyle biri gelecek herhalde müşteri hizmetleri 1 adet olanlara gönderim yapacağız dedi, biri iptal olur diğeri gelir sana büyük ihtimalle
ben 3 farklı model aldım ayrı siparişler halinde bakalım ne olacak

Birisi masa başında dalga geçiyor galiba
İşte. Büyük ihtimalle elle onayı çekiyorlar sistem tekrar otomatik onaylıyor. Hata varsa kargo bekleyenler iptal ederler n11 de aynı oldu iptal etmişlerdi thh verdiler sonuç çıkmadı.

Abi bu fiyat hatası nasıl oluyor? Bence işin içinde farklı bir durum var. Dolar bazında bile çok ciddi fiyat farkı var. Ortalama 350 dolardan hesaplasak, 500 adet satışta yaklaşık 175 bin dolar ediyor. Bu bana “yanlışlıkla yapılmış bir fiyat hatası”ndan ziyade stok eritme gibi bir kampanya işiymiş gibi geliyor. Daha önce de OEM paketlerde ve iyi ekran kartlarında benzer indirimler olmuştu.

Abi bu fiyat hatası nasıl oluyor? Bence işin içinde farklı bir durum var. Dolar bazında bile çok ciddi fiyat farkı var. Ortalama 350 dolardan hesaplasak, 500 adet satışta yaklaşık 175 bin dolar ediyor. Bu bana “yanlışlıkla yapılmış bir fiyat hatası”ndan ziyade stok eritme gibi bir kampanya işiymiş gibi geliyor. Daha önce de OEM paketlerde ve iyi ekran kartlarında benzer indirimler olmuştu.
ram'in niye stoğunu eritme ihtiyacı duysun

İşte anlatamıyorsun bazılarına.
1774266730413.webp
YANIKLIK SEVİYEN BU.BU KONUŞULUYOR FORUMDA..

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri