anında alıyorlar botlarLinke gidince genelde ürünün normal fiyatlı haline gidiyor ve depo kısmını göremiyorum, yanlış bir şey mi yapıyorum? Yoksa o ürün bittiği için mi görünmüyor?
Bir de depo kısmını son birkaç gündür takip etmeye çalışıyorum.
Çok süper fiyatlı bir şey pek bulamadım. Atıyorum kulaklık görüyorum, piyasa fiyatından 1.000 TL ucuz, e zaten taksit maksit bilmemne 8 bin değil de 7 bin TL olan şeyi niye alayım diyorum mesela...
Çok cazipler zaten uçuyor gidiyor anlaşılan...
kaça almıştın yenisini kaça düşürdün ?Arkadaşlar selam. Yarın kullanmadığım MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 7600MHZ(OC) anakartı iade edeceğim. Bu hafta içerisinde amazon depo sayfasına düşer diye düşünyorum. İhtiyacı olan takip edebilir. Aldığım fiyattan daha uyguna tekrar listelendiği için iade ettim. Sorunu yok (Gerçi daha test bile etmedim). Bilginize
MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 7600MHZ(OC) HDMI DP 3x M.2 USB 20 Gbps 2.5G LAN WI-FI 6E ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 7600MHZ(OC) HDMI DP 3x M.2 USB 20 Gbps 2.5G LAN WI-FI 6E ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İlk 8.810,01 TL fiyatı vardı. Şimdi 7.956,54 TLkaça almıştın yenisini kaça düşürdün ?
Süper bi anakart fiyatına göre. Atanamamış tomahawkArkadaşlar selam. Yarın kullanmadığım MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 7600MHZ(OC) anakartı iade edeceğim. Bu hafta içerisinde amazon depo sayfasına düşer diye düşünyorum. İhtiyacı olan takip edebilir. Aldığım fiyattan daha uyguna tekrar listelendiği için iade ettim. Sorunu yok (Gerçi daha test bile etmedim). Bilginize
MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 7600MHZ(OC) HDMI DP 3x M.2 USB 20 Gbps 2.5G LAN WI-FI 6E ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 7600MHZ(OC) HDMI DP 3x M.2 USB 20 Gbps 2.5G LAN WI-FI 6E ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bi öncekileri ben aldim 2 taneydi iptal ettiler tedarik edemedik diye.20ye bir mac mini daha buhar olmuş
gelmedi mi hiç ?Bi öncekileri ben aldim 2 taneydi iptal ettiler tedarik edemedik diye.
Havada kapılmışKIOXIA EXCERIA PLUS G2 2TB Taşınabilir SSD – USB 3.2 Gen2, 1050MB/s Okuma, 1000MB/s Yazma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KIOXIA EXCERIA PLUS G2 2TB Taşınabilir SSD – USB 3.2 Gen2, 1050MB/s Okuma, 1000MB/s Yazma : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gelmedi mi hiç ?