🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

10dk dır stokta

Linke gidince genelde ürünün normal fiyatlı haline gidiyor ve depo kısmını göremiyorum, yanlış bir şey mi yapıyorum? Yoksa o ürün bittiği için mi görünmüyor?

Bir de depo kısmını son birkaç gündür takip etmeye çalışıyorum.
Çok süper fiyatlı bir şey pek bulamadım. Atıyorum kulaklık görüyorum, piyasa fiyatından 1.000 TL ucuz, e zaten taksit maksit bilmemne 8 bin değil de 7 bin TL olan şeyi niye alayım diyorum mesela...

Çok cazipler zaten uçuyor gidiyor anlaşılan...

Linke gidince genelde ürünün normal fiyatlı haline gidiyor ve depo kısmını göremiyorum, yanlış bir şey mi yapıyorum? Yoksa o ürün bittiği için mi görünmüyor?

Bir de depo kısmını son birkaç gündür takip etmeye çalışıyorum.
Çok süper fiyatlı bir şey pek bulamadım. Atıyorum kulaklık görüyorum, piyasa fiyatından 1.000 TL ucuz, e zaten taksit maksit bilmemne 8 bin değil de 7 bin TL olan şeyi niye alayım diyorum mesela...

Çok cazipler zaten uçuyor gidiyor anlaşılan...
anında alıyorlar botlar

Arkadaşlar selam. Yarın kullanmadığım MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 7600MHZ(OC) anakartı iade edeceğim. Bu hafta içerisinde amazon depo sayfasına düşer diye düşünyorum. İhtiyacı olan takip edebilir. Aldığım fiyattan daha uyguna tekrar listelendiği için iade ettim. Sorunu yok (Gerçi daha test bile etmedim). Bilginize

Arkadaşlar selam. Yarın kullanmadığım MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 7600MHZ(OC) anakartı iade edeceğim. Bu hafta içerisinde amazon depo sayfasına düşer diye düşünyorum. İhtiyacı olan takip edebilir. Aldığım fiyattan daha uyguna tekrar listelendiği için iade ettim. Sorunu yok (Gerçi daha test bile etmedim). Bilginize

kaça almıştın yenisini kaça düşürdün ?

1774304759632.webp

Karaca Tokyo PowerSteel 316+ Çelik İndüksiyon Tabanlı 17 Parça Çeyiz Seti

ah be kaçırdık bedavaymış.

Süper bi anakart fiyatına göre. Atanamamış tomahawk 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,259
Üyeler
190,716
Son üye
samet.toprak
Geri