❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

YENİ GÜNCELLEME GELDİ
Arkadaşlar 2 farklı sipariş vermiştim. Birini iptal edip diğerini onaylamışlar. Keşke 64 gb alsaydım lan 😂😂

Ekler

• IMG_8715.webp
    IMG_8715.webp
    54.2 KB · Hit: 214
Beyler şimdi konuştum, arayıp mağazadan teslime çekebiliyorsunuz ancak hiçbir mağazada stok yoksa maalesef kargoyu beklemeniz gerekiyor. Eğer herhangi bir siparişiniz onaylandıysa da teslim edilecekmiş. Ancak şurası önemli, birden fazla siparişiniz varsa sadece bir tanesi gönderiliyormuş. DDR5 aldım, benim anakart DDR4 mesela kullanamıcam ashdshabd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolay gelsin mi daha iyi yurtici mi
Amazon Kolay Gelsin ile gönderiyor genelde, siparişin olduysa ve memnunsan Yurtiçi Kargo'ya gerek yok ama daha önce siparişin olmadıysa ikisi de aynı yani.

Beyler şimdi konuştum, arayıp mağazadan teslime çekebiliyorsunuz ancak hiçbir mağazada stok yoksa maalesef kargoyu beklemeniz gerekiyor. Eğer herhangi bir siparişiniz onaylandıysa da teslim edilecekmiş. Ancak şurası önemli, birden fazla siparişiniz varsa sadece bir tanesi gönderiliyormuş. DDR5 aldım, benim anakart DDR4 mesela kullanamıcam ashdshabd

Amazon Kolay Gelsin ile gönderiyor genelde, siparişin olduysa ve memnunsan Yurtiçi Kargo'ya gerek yok ama daha önce siparişin olmadıysa ikisi de aynı yani.
Derdin bu olsun reisim en pahalı parçayı almışssın anakart da alırsın 😅

Satarsan ben alayım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri