Abi millet alıp fotoğraf atmış bizim tridenz bize gülüsemiyor bile
Abi millet alıp fotoğraf atmış bizim tridenz bize gülüsemiyor bile
öyle deme msi mag forge m100r i 1k ya sattilarUlan mediamarkt şunun kadar olamadın göndersen ne olurdu 2 tb m2 yi ölür müydün onun yerine 1 tb bile okeydim
al kanka biraz daha sinirlenAlamadık ya sinirlerim bozuluyor modlar şu konuyu kapatıp yollasın çöp sepetine zaten boş gırgır dönüyor konu altından
onaylandı 11 20de sonra onaya düştü tekrardan ağam bizle eğleniy.Abi millet alıp fotoğraf atmış bizim tridenz bize gülüsemiyor bilegelse fena mı olur 96gb bi sistem skxj
Önceki sayfalarda mağaza teslimle alan birkaç kişi faturayla birlikte fotoğraf attı.fotoğraf göremedik hala alanlar bir atsın hele
Ya bu vatan beni çıldırtacak ramde sıkıntı yok alanlara hayırlı olsun da 15 martta aldığım ssdyi hala kargoya vermediler ne bu bizimki depoda örümceklerle ağ örüyoal kanka biraz daha sinirlen
Amazon Kolay Gelsin ile gönderiyor genelde, siparişin olduysa ve memnunsan Yurtiçi Kargo'ya gerek yok ama daha önce siparişin olmadıysa ikisi de aynı yani.Kolay gelsin mi daha iyi yurtici mi
Derdin bu olsun reisim en pahalı parçayı almışssın anakart da alırsınBeyler şimdi konuştum, arayıp mağazadan teslime çekebiliyorsunuz ancak hiçbir mağazada stok yoksa maalesef kargoyu beklemeniz gerekiyor. Eğer herhangi bir siparişiniz onaylandıysa da teslim edilecekmiş. Ancak şurası önemli, birden fazla siparişiniz varsa sadece bir tanesi gönderiliyormuş. DDR5 aldım, benim anakart DDR4 mesela kullanamıcam ashdshabd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazon Kolay Gelsin ile gönderiyor genelde, siparişin olduysa ve memnunsan Yurtiçi Kargo'ya gerek yok ama daha önce siparişin olmadıysa ikisi de aynı yani.
Satarsan ben alayımBeyler şimdi konuştum, arayıp mağazadan teslime çekebiliyorsunuz ancak hiçbir mağazada stok yoksa maalesef kargoyu beklemeniz gerekiyor. Eğer herhangi bir siparişiniz onaylandıysa da teslim edilecekmiş. Ancak şurası önemli, birden fazla siparişiniz varsa sadece bir tanesi gönderiliyormuş. DDR5 aldım, benim anakart DDR4 mesela kullanamıcam ashdshabd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazon Kolay Gelsin ile gönderiyor genelde, siparişin olduysa ve memnunsan Yurtiçi Kargo'ya gerek yok ama daha önce siparişin olmadıysa ikisi de aynı yani.
Bizim bu 96 gelirse nasıl bi sistem toplayacaz acaba sıxkd 4060 a felan 96 takmakta ayıp olur yaa skxjdonaylandı 11 20de sonra onaya düştü tekrardan ağam bizle eğleniy.