❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ah ulan dışarıda olduğum zaman kaçırlan şeye bak şaka gibi olay uçarak gider mağzadan teslim alırdım. Herkese hayırlı olsun

Hocam benim Laptobum ekran kartı kod 43 verip bozuldu 20k tamir vermektense sonrasinda 70k ya sistem topladim 4070’li asus tuf a15 var icinden cikan ramleri veya amazondan kingston fury impact 5600mhz 32gb almistim yakinsak verebilirim.

Bende 2x8gb 5600mhz ddr5 var msi vectorde 32ye çıkartmayı değerlendiriyorum.
2x16 5600mhz ddr5 varsa fiyatına ne diyorsun değerlendireyim?
Özelden yazabilirsin.

çoklu adet olanlar tek adete indirilip gönderilecekmiş , alanlara ho keşke ben de 32 veya 64 gb alsaydım panikten göremedim :D

Konu açıldıktan 10-15 dk sonra gördüm bitmiş stoklar. Yeni kasa dizeyim diyordum nasip değilmiş alanlara hayırlı olsun

vatandan mesaj geldi kampanya sebebiyle sadece 1 sipariş gönderilecek

Beyler 16 gb ram 6000 Mhz cl30 ramim var 2. Slotu takmaya düşünüyordum satan varsa upgrade sonrası alabilirim

SMS geldi şimdi. Ben 2 paket DDR4, 1 paket DDR5 almıştım. DDR4 hariç diğerleri iptal mi oldu şimdi? Yoksa 1 paket DDR4 1 paket 1 DDR5 mi gelecek?

Edit: Kontrol ettim, DDR4'ün birini uçurmuşlar. 8k ödemiştim 4k ödemişim gibi gözüküyor. Şu anlık DDR5 etkilenmemiş.
çoklu adet olanlar tek adete indirilip gönderilecekmiş , alanlara ho keşke ben de 32 veya 64 gb alsaydım panikten göremedim :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri