kaani
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 555
Anakartı daha yeni aldık yavDerdin bu olsun reisim en pahalı parçayı almışssın anakart da alırsın![]()
Muhtemelen upgrade atarım anakarta.Satarsan ben alayım![]()
Anakartı daha yeni aldık yavDerdin bu olsun reisim en pahalı parçayı almışssın anakart da alırsın![]()
Muhtemelen upgrade atarım anakarta.Satarsan ben alayım![]()
Afiedal kanka biraz daha sinirlen
overkill benim için bakacazBizim bu 96 gelirse nasıl bi sistem toplayacaz acaba sıxkd 4060 a felan 96 takmakta ayıp olur yaa skxjd
Hocam benim Laptobum ekran kartı kod 43 verip bozuldu 20k tamir vermektense sonrasinda 70k ya sistem topladim 4070’li asus tuf a15 var icinden cikan ramleri veya amazondan kingston fury impact 5600mhz 32gb almistim yakinsak verebilirim.
Bizim bu 96 gelirse nasıl bi sistem toplayacaz acaba sıxkd 4060 a felan 96 takmakta ayıp olur yaa skxjd
çoklu adet olanlar tek adete indirilip gönderilecekmiş , alanlara ho keşke ben de 32 veya 64 gb alsaydım panikten göremedim![]()
Hayırlı olsun hocam siz yine almışsınız bir şey iyi kötü ben geç gördüm konuyu hiçbir şey alamadım maalesefçoklu adet olanlar tek adete indirilip gönderilecekmiş , alanlara ho keşke ben de 32 veya 64 gb alsaydım panikten göremedim![]()