❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

1774271117569.webp

32x2 tridentz beyaz kargoya verildi. Yananlara gelsin.

gerçekten bu fiyatlardan satış yapıldıysa kriz içinde değil sahtekarlık içindeyiz demektir, çok acayip bir piyasa var ve bu kriz olayının bilinçli şekilde uydurulmuş bir sahtekarlık olduğunu düşünüyorum.

Bu kampanya bilerek yapılmış bir kampanya mı yoksa sistem hatasından dolayı veya vatan çalışanı mı fiyatları yanlış girdi acaba baya merak ettim bunu.
bence marketing bütçesinden düşerler pekte planlı değildi gibi ama işin ilginci birden fazla ramde oldu tek bir kişi bu kadar fiyatla aynı anda oynayamaz

gerçekten bu fiyatlardan satış yapıldıysa kriz içinde değil sahtekarlık içindeyiz demektir, çok acayip bir piyasa var ve bu kriz olayının bilinçli şekilde uydurulmuş bir sahtekarlık olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ciddi bir sahtekarlık söz konusu. Zamanındaki ekran kartı muhabbetine dönecek olay. Yüksekten ram alanlara olan olacak.

Hayırlı olsun hocam siz yine almışsınız bir şey iyi kötü ben geç gördüm konuyu hiçbir şey alamadım maalesef
umarım birdahaki sefer denk gelirsiniz hocam sağlık olsun , fiyat oynaklıklarından dolayı sık sık oluyor böyle şeyler ben de ilk defa yakalayabildim

eyvah işteyken neler kaçırmışız, konu çok büyümüş, iptal mi oldu, geliyor mu? nedir son durum? kaça gelmiş oldu, bende çekerdim :D

bence marketing bütçesinden düşerler pekte planlı değildi gibi ama işin ilginci birden fazla ramde oldu tek bir kişi bu kadar fiyatla aynı anda oynayamaz
Bizim forumdan biri adamların sitelerini hackleyip fiyatları mı düşürdü acaba :kekw: :kekw:

Fiyat hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü 0 falan eksik değil direkt apayrı fiyatları vardı bir sürü ramde.Muhtemelen stok eritmek istediler piyasa yüzünden ram satışları azaldığı için,aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ciddi bir sahtekarlık söz konusu. Zamanındaki ekran kartı muhabbetine dönecek olay. Yüksekten ram alanlara olan olacak.
Ram olayı ekran kartına kıyasla daha da karışık, ekran kartlarında ciddi bir kara borsa vardı küresel çapta ancak bellek krizinde direkt üretim yetersiz kalıyor. Elbette kapitalist sistemde mevcut kriz daha da abartılmıştır ancak üretim kapasitesinde yetersizlikler olduğu şu an için kesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,401
Üyeler
190,366
Son üye
gandarz
Geri