Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,863
Çok iyi ula ben alsaydım kesin toplu iptal olurdu valla bedavaya gitti ramlervatandan mesaj geldi kampanya sebebiyle sadece 1 sipariş gönderilecek
Çok iyi ula ben alsaydım kesin toplu iptal olurdu valla bedavaya gitti ramlervatandan mesaj geldi kampanya sebebiyle sadece 1 sipariş gönderilecek
Bu kampanya bilerek yapılmış bir kampanya mı yoksa sistem hatasından dolayı veya vatan çalışanı mı fiyatları yanlış girdi acaba baya merak ettim bunu.vatandan mesaj geldi kampanya sebebiyle sadece 1 sipariş gönderilecek
bence marketing bütçesinden düşerler pekte planlı değildi gibi ama işin ilginci birden fazla ramde oldu tek bir kişi bu kadar fiyatla aynı anda oynayamazBu kampanya bilerek yapılmış bir kampanya mı yoksa sistem hatasından dolayı veya vatan çalışanı mı fiyatları yanlış girdi acaba baya merak ettim bunu.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ciddi bir sahtekarlık söz konusu. Zamanındaki ekran kartı muhabbetine dönecek olay. Yüksekten ram alanlara olan olacak.gerçekten bu fiyatlardan satış yapıldıysa kriz içinde değil sahtekarlık içindeyiz demektir, çok acayip bir piyasa var ve bu kriz olayının bilinçli şekilde uydurulmuş bir sahtekarlık olduğunu düşünüyorum.
Hayırlı olsun, ben alamadım valla uykunun kurbanı olduk ama ürün gelmeden ilana koyanlar hariç gerçekten alabilenler adına sevindim.Alıntıyı görüntüle
32x2 tridentz beyaz kargoya verildi. Yananlara gelsin.
umarım birdahaki sefer denk gelirsiniz hocam sağlık olsun , fiyat oynaklıklarından dolayı sık sık oluyor böyle şeyler ben de ilk defa yakalayabildimHayırlı olsun hocam siz yine almışsınız bir şey iyi kötü ben geç gördüm konuyu hiçbir şey alamadım maalesef
Bizim forumdan biri adamların sitelerini hackleyip fiyatları mı düşürdü acababence marketing bütçesinden düşerler pekte planlı değildi gibi ama işin ilginci birden fazla ramde oldu tek bir kişi bu kadar fiyatla aynı anda oynayamaz
Merak ediyorum zaten 32gb RAM'e gidipte 30k para veren var mı cidden.bence marketing bütçesinden düşerler pekte planlı değildi gibi ama işin ilginci birden fazla ramde oldu tek bir kişi bu kadar fiyatla aynı anda oynayamaz
Ram olayı ekran kartına kıyasla daha da karışık, ekran kartlarında ciddi bir kara borsa vardı küresel çapta ancak bellek krizinde direkt üretim yetersiz kalıyor. Elbette kapitalist sistemde mevcut kriz daha da abartılmıştır ancak üretim kapasitesinde yetersizlikler olduğu şu an için kesin.Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ciddi bir sahtekarlık söz konusu. Zamanındaki ekran kartı muhabbetine dönecek olay. Yüksekten ram alanlara olan olacak.