❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

gerçekten bu fiyatlardan satış yapıldıysa kriz içinde değil sahtekarlık içindeyiz demektir, çok acayip bir piyasa var ve bu kriz olayının bilinçli şekilde uydurulmuş bir sahtekarlık olduğunu düşünüyorum.
bu kadar yüksek miktar siparişi iptal etmekte sıkıntı. thh, dava süreci oluyor kaybedince masraflar daha da katlanıyor.

48x2 ram satan olursa alırım teklif versin. Ssd Tofaş vs takas olur

Fiyat hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü 0 falan eksik değil direkt apayrı fiyatları vardı bir sürü ramde.Muhtemelen stok eritmek istediler piyasa yüzünden ram satışları azaldığı için,aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
Böyle birşeyr imkan yok 96gb rami bırak vatanı üretici dahi bellek krizinde 21kya satamaz stok neden eritsin adam yeni nesil ramde . Bes belli ya reklam kampanyası yada sistemsel bir hata

bu kadar yüksek miktar siparişi iptal etmekte sıkıntı. thh, dava süreci oluyor kaybedince masraflar daha da katlanıyor.
Satın alırken yazmışlar hocam 2 ve daha yüksek siparişler iptal edilecektir diye

Ram olayı ekran kartına kıyasla daha da karışık, ekran kartlarında ciddi bir kara borsa vardı küresel çapta ancak bellek krizinde direkt üretim yetersiz kalıyor. Elbette kapitalist sistemde mevcut kriz daha da abartılmıştır ancak üretim kapasitesinde yetersizlikler olduğu şu an için kesin.
Ekran kartında da çip krizi zart zurt dediler ne oldu sonuç olarak geldik bu güne ben tamamen palavra olduğunu düşünüyorum bu ram muhabbetinin 1 seneye kalmaz biz yeni tesisler kurduk üretimi arttırdık diyip fiyatları çekerler kimse almaz o fiyatlardan ram.

eyvah işteyken neler kaçırmışız, konu çok büyümüş, iptal mi oldu, geliyor mu? nedir son durum? kaça gelmiş oldu, bende çekerdim :D
Ramler eski fiyattan satıldı 10dk sonra gördüm bitmişti

Şöyle yazıyor

"Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Vatan Bilgisayar iptal etme hakkını saklı tutar."

ben 2 tane 16 gb 5600 mhz sipariş vermiştim. Bir tanesini iptal etmişler

Tüh ramleri 96 gb yapmak için güzel fırsatmış. İhtiyacı olanlara helali hoş olsun :)

Geri