❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Kimse daha çözemedi onu ,normalde hemen iptal yapıştırırdı hata bile olsa.Alan herkese hayırlı olsun diyelim.
Hocam ya da vatan içerden bilgi aldı ramler eski fiyatların yarısına düşecek😂 imkansız gibi geliyor hala kampanya olması arkadaş hesaplamıştı önceki sayfalarda 175k dolar zarar yapar.

vatan tok satıcıdır bir de, nasıl yapmış böyle bişi acaba
Daha önce de kulaklığa ihtiyacım vardı gece 3-4 gibi forumda bi baktım. Vatan, barracuda x i tam en ucuz satıcıdan yarı fiyatına 1900 tl ye satıyor. O zaman da iptal beklemiştim ama gelmişti. Arada yapıyolar böyle şeyler.

Hocam ya da vatan içerden bilgi aldı ramler eski fiyatların yarısına düşecek😂 imkansız gibi geliyor hala kampanya olması arkadaş hesaplamıştı önceki sayfalarda 175k dolar zarar yapar.
vatanın 2 günlük reklam bütçesi falandır 175k dolar muhtemelen

Bana da öyle geliyor zamanla fiyatları aşağı çekecekler muhtemelen tüm piyasada.Zaten şuanki fiyatlardan sıfır ram alan kişi sayısı çok az.

Yetmemiş bi de ben 100 tl indirmişim daha ne olsun
Hocam valla alamıcam diye sinirlenmiştim f5 ata ata olmayacak nasibi zorlayarak aldım. O vatan tatan arkadaş nerde onu bulun getirin buraya videosunu atsın avmdeki bağırdığı haliyle. Bir de 2 tl lik provizyon için iade eden arkadaş şuan napıyor acaba

alanlara hayırlı olsun senenin fırsatı heralde geçen sene 4060 sistem bu sefer bu

Geri