evet valla büyük şaşırdım manyak fırsatmış, çok da garip bir şey olmuş, 40 yıl gelmez bu şansKimse daha çözemedi onu ,normalde hemen iptal yapıştırırdı hata bile olsa.Alan herkese hayırlı olsun diyelim.
evet valla büyük şaşırdım manyak fırsatmış, çok da garip bir şey olmuş, 40 yıl gelmez bu şansKimse daha çözemedi onu ,normalde hemen iptal yapıştırırdı hata bile olsa.Alan herkese hayırlı olsun diyelim.
Hocam ya da vatan içerden bilgi aldı ramler eski fiyatların yarısına düşecekKimse daha çözemedi onu ,normalde hemen iptal yapıştırırdı hata bile olsa.Alan herkese hayırlı olsun diyelim.
Daha önce de kulaklığa ihtiyacım vardı gece 3-4 gibi forumda bi baktım. Vatan, barracuda x i tam en ucuz satıcıdan yarı fiyatına 1900 tl ye satıyor. O zaman da iptal beklemiştim ama gelmişti. Arada yapıyolar böyle şeyler.vatan tok satıcıdır bir de, nasıl yapmış böyle bişi acaba
vatanın 2 günlük reklam bütçesi falandır 175k dolar muhtemelenHocam ya da vatan içerden bilgi aldı ramler eski fiyatların yarısına düşecekimkansız gibi geliyor hala kampanya olması arkadaş hesaplamıştı önceki sayfalarda 175k dolar zarar yapar.
Hocam ben o beyaz 64 gb lık ramleri 10.429 a yazım 100tl ucuz yazmışsınız alındım gücendim haberiniz olsunSonradan görenlere veya o sıra fiyatları yakalayamayanlar için amme hizmeti. Görebildiklerimi yazdım.
Az değil hocam bir mağazasının 2 aylık geliri neredeysevatanın 2 günlük reklam bütçesi falandır 175k dolar muhtemelen
Bana da öyle geliyor zamanla fiyatları aşağı çekecekler muhtemelen tüm piyasada.Zaten şuanki fiyatlardan sıfır ram alan kişi sayısı çok az.Hocam ya da vatan içerden bilgi aldı ramler eski fiyatların yarısına düşecekimkansız gibi geliyor hala kampanya olması arkadaş hesaplamıştı önceki sayfalarda 175k dolar zarar yapar.
Yetmemiş bi de ben 100 tl indirmişim daha ne olsunHocam ben o beyaz 64 gb lık ramleri 10.429 a yazım 100tl ucuz yazmışsınız alındım gücendim haberiniz olsun
Devlet daha ne yapsın kardesimYetmemiş bi de ben 100 tl indirmişim daha ne olsun
Hocam valla alamıcam diye sinirlenmiştim f5 ata ata olmayacak nasibi zorlayarak aldım. O vatan tatan arkadaş nerde onu bulun getirin buraya videosunu atsın avmdeki bağırdığı haliyle. Bir de 2 tl lik provizyon için iade eden arkadaş şuan napıyor acabaYetmemiş bi de ben 100 tl indirmişim daha ne olsun