benimkiler hala onay bekliyorda sen yine iyisinBizimki hala onaylandi da.
benimkiler hala onay bekliyorda sen yine iyisinBizimki hala onaylandi da.
Aynı ürünnden 1 tane alınabiliyordu diye biliyorum. Birden fazla farklı ürün alımında da geçerli olur mu ?Satın alırken yazmışlar hocam 2 ve daha yüksek siparişler iptal edilecektir diye
%80 indirimle mi eritiyorlarFiyat hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü 0 falan eksik değil direkt apayrı fiyatları vardı bir sürü ramde.Muhtemelen stok eritmek istediler piyasa yüzünden ram satışları azaldığı için,aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
Hocam yeter kalbimiz ağrıyorSonradan görenlere veya o sıra fiyatları yakalayamayanlar için amme hizmeti. Görebildiklerimi yazdım.
baba bu neymiş babaaa 2x32 koyardım direkt, eldekileri de satardım fena upgradeSonradan görenlere veya o sıra fiyatları yakalayamayanlar için amme hizmeti. Görebildiklerimi yazdım.
Başka bir ihtimal olmadığı için evet.Eğer sistemsel hata olsaydı bütün siparişler çoktan iptal yemişti.Pek ihtimal vermesem de reklam kampanyası da olabilir%80 indirimle mi eritiyorlar![]()
Zamanın da 1k fazla verip almadığım gskill şuan ilgimi çekiyorSonradan görenlere veya o sıra fiyatları yakalayamayanlar için amme hizmeti. Görebildiklerimi yazdım.
vatan tok satıcıdır bir de, nasıl yapmış böyle bişi acabaBaşka bir ihtimal olmadığı için evet.Eğer sistemsel hata olsaydı bütün siparişler çoktan iptal yemişti.Pek ihtimal vermesem de reklam kampanyası da olabilir
Kimse daha çözemedi onu ,normalde hemen iptal yapıştırırdı hata bile olsa.Alan herkese hayırlı olsun diyelim.vatan tok satıcıdır bir de, nasıl yapmış böyle bişi acaba