❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Fiyat hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü 0 falan eksik değil direkt apayrı fiyatları vardı bir sürü ramde.Muhtemelen stok eritmek istediler piyasa yüzünden ram satışları azaldığı için,aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
%80 indirimle mi eritiyorlar :D

Sonradan görenlere veya o sıra fiyatları yakalayamayanlar için amme hizmeti. Görebildiklerimi yazdım.

Ekler

• Yeni Proje.webp
    Yeni Proje.webp
    124.7 KB · Hit: 250
Sistemlerde indirim bekledim. Geçen yıl bu aylarda 4060 lı sistemi 13.5k ya vermişlerdi. Bu yıl ram. Seneye ne gelir bilemedim :D

Birilerinin paraya ihtiyacı var. “RAM üretilmiyor” adı altında piyasayı allak bullak ettiler. Hep bu reklam alıp ürün öven YouTuber’lar yüzünden oluyor bunlar. 2-3 YouTuber maalesef “kötü haber geldi, RAM’ler zamlanıyor” videosu attıktan 2 gün sonra RAM’ler 10 katı fiyata satılmaya başladı. Hep danışıklı dövüş. Geçen bir video izledim Gullit Kit gamepad reklamı almış bir YouTuber var; kolu nasıl övüyor. Yanına da almış 4-5 gamepad, farklı farklı renkler… kısacası parayı verenin malı iyi olur, veya parayı verip ekran kartlarını 2 katı fiyat yapabilirsiniz. youtuberleri cok kücümsemeyin yani piyasaya yön veriyorlar.

Sonradan görenlere veya o sıra fiyatları yakalayamayanlar için amme hizmeti. Görebildiklerimi yazdım.
Zamanın da 1k fazla verip almadığım gskill şuan ilgimi çekiyor :D patriot tayfaya selam

Başka bir ihtimal olmadığı için evet.Eğer sistemsel hata olsaydı bütün siparişler çoktan iptal yemişti.Pek ihtimal vermesem de reklam kampanyası da olabilir
vatan tok satıcıdır bir de, nasıl yapmış böyle bişi acaba

Geri