❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alamayıp da hasetinden ölüp millete dilenci diyen farelerin sesi çıkmıyor farkettiniz mi :D Şok içindeler iptal edilmediği için.
Bir de satan adama da niye bu fiyattan satıyorsun kafasındalar. Tam kan emici tipler ya. Oldu kanka sen kimsin de piyasa fiyatının 1-2 k altına satabiliyorken 8-10 k ya verecem sana

valla vatan beni şaşırttı çamura yatar diyordum en azından 1 tanede olsa gönderelim demişler alanlara hayırlı olsun, 5x fiyat cekip ürünü almadan satışa koyanlarım elinde patlar.

Normalde kaçırdığım hiçbirşey için üzülmem ama Ram yükseltmesine çok ihtiyacım vardı. 64 veya daha üzeri alabilseydim iyi olurdu :D. 32gb bana yetmiyor. Alanlara hayırlı olsun. Sizin adınıza sevindim.
1774274016494.webp

Bir de satan adama da niye bu fiyattan satıyorsun kafasındalar. Tam kan emici tipler ya. Oldu kanka sen kimsin de piyasa fiyatının 1-2 k altına satabiliyorken 8-10 k ya verecem sana
Kudurdular çünkü varoşlar. Ben de alamadım mesela ama böyle düşmanlık yapanı da ilk defa gördüm. Kıskanırsın ah be dersin de bu ne aga.

Sistemimde bir ram yükseltmesi eksikti. 2 haftadır sahibinden de ucuza düşürürüm diye bakıyordum. Bu fiyatı gördükten sonra ram felan almayacam artık vazgeçtim keyfim kaçtı. Kaçırdığımız fırsata bako.O2

Alanlara hayırlı olsun bu arada. İnşallah bize de nasip olur bir gün.

fırsat 1 saat olmuş bitmiş ama bu konu 1 ay üstte kalır şimdi...

Sistemimde bir ram yükseltmesi eksikti. 2 haftadır sahibinden de ucuza düşürürüm diye bakıyordum. Bu fiyatı gördükten sonra ram felan almayacam artık vazgeçtim keyfim kaçtı. Kaçırdığımız fırsata bako.O2

Alanlara hayırlı olsun bu arada. İnşallah bize de nasip olur bir gün.
Bize denk gelmez

Benim siparişler onay bekliyorda kaldı. Bana vatandan SMS de gelmiyor bakalım ne olacak.

64lük trident z beyazdı hocam kendi fiyatıyla arasında 6.4x var 96 lıklarda 5xti
Hoocam o beyazı gördüğüm gibi düştüm zaten ben cl28 6000 çekebiliyodum aynı fiyata fakat cl36 olsun beyaz olsun bizim olsun dedim. Performans %1 falan fark ediyo sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kudurdular çünkü varoşlar. Ben de alamadım mesela ama böyle düşmanlık yapanı da ilk defa gördüm. Kıskanırsın ah be dersin de bu ne aga.
O herkese al satçı gelmicek zaten moruq yha vesaire diyip kıç yanığı olan arkadaş nerde çıkıp gelse ya.

Ramleri onaylarken marka marka bakarak onaylıyorlar. O yüzden bekletmesi normal goodramleri yeni onayladilar ddr4 aldiysaniz muhtemelen daha beklersiniz onaylanması için

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,780
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58
Geri