01 King Arthur
80+
- Reaksiyon skoru
- 151
Ben hala 64 gb beyaz ramleri 10k ya nası bıraktılar onu anlamadım. En büyük mü bilmiyorum ama çok büyük
Ben hala 64 gb beyaz ramleri 10k ya nası bıraktılar onu anlamadım. En büyük mü bilmiyorum ama çok büyük
Bir de satan adama da niye bu fiyattan satıyorsun kafasındalar. Tam kan emici tipler ya. Oldu kanka sen kimsin de piyasa fiyatının 1-2 k altına satabiliyorken 8-10 k ya verecem sanaAlamayıp da hasetinden ölüp millete dilenci diyen farelerin sesi çıkmıyor farkettiniz miŞok içindeler iptal edilmediği için.
Kudurdular çünkü varoşlar. Ben de alamadım mesela ama böyle düşmanlık yapanı da ilk defa gördüm. Kıskanırsın ah be dersin de bu ne aga.Bir de satan adama da niye bu fiyattan satıyorsun kafasındalar. Tam kan emici tipler ya. Oldu kanka sen kimsin de piyasa fiyatının 1-2 k altına satabiliyorken 8-10 k ya verecem sana
Bize denk gelmezSistemimde bir ram yükseltmesi eksikti. 2 haftadır sahibinden de ucuza düşürürüm diye bakıyordum. Bu fiyatı gördükten sonra ram felan almayacam artık vazgeçtim keyfim kaçtı. Kaçırdığımız fırsata bak
Alanlara hayırlı olsun bu arada. İnşallah bize de nasip olur bir gün.
Hoocam o beyazı gördüğüm gibi düştüm zaten ben cl28 6000 çekebiliyodum aynı fiyata fakat cl36 olsun beyaz olsun bizim olsun dedim. Performans %1 falan fark ediyo sadece64lük trident z beyazdı hocam kendi fiyatıyla arasında 6.4x var 96 lıklarda 5xti
O herkese al satçı gelmicek zaten moruq yha vesaire diyip kıç yanığı olan arkadaş nerde çıkıp gelse ya.Kudurdular çünkü varoşlar. Ben de alamadım mesela ama böyle düşmanlık yapanı da ilk defa gördüm. Kıskanırsın ah be dersin de bu ne aga.