❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Valla kim ne derse desin eğer vatan bu fiyatlardan yollarsa en büyük amme hizmetini yapmış olurlar, öyle böyle bir kıyak değil bu. Umarım ihtiyacı olanlar almıştır al satçılar değil.

Eğer 96gb i satacaksan bana haber verebilir misin? Benim amacım akademik, yapay zeka eğitiminde kullanicam kendi cebimden vercem mecburen. 64 aldım ama yetmiyor 96 gb almam gerekiyor. 64 gb ramlerle takas isterseniz öyle bile verebilirim.
Hocam bana dm atarsan sevinirim. İstanbul Tuzla'ya yakın oturuyorum. Gelince haberleşelim. Mutlaka ilanlardan düşük fiyata veririm satarsam. Hep öyle yapıyorum ürün satarken. Dediğim gibi kullanıp kullanmayacağıma karar vereceğim.

Ramleri onaylarken marka marka bakarak onaylıyorlar. O yüzden bekletmesi normal goodramleri yeni onayladilar ddr4 aldiysaniz muhtemelen daha beklersiniz onaylanması için
benim 4ler onaylanali cok oldu

Bende 4 adet 16gb 6000mhz cl30 xpg low profil ram aldım bakalım ne olacak 2 adet yollasınlar razıyım

geçen bir laptopta yanlış bilmiyorsam yüzde 25 lik bir indirim oldu çok satın alım oldu diye iptal ettilerdi.Vatan etmek istese yine eder diye tahmin ediyorum ama bu duurmda bile etmedi ise sistemse hata olsa bile gönderilebiliyormuş.

Hocam bana dm atarsan sevinirim. İstanbul Tuzla'ya yakın oturuyorum. Gelince haberleşelim. Mutlaka ilanlardan düşük fiyata veririm satarsam. Hep öyle yapıyorum ürün satarken. Dediğim gibi kullanıp kullanmayacağıma karar vereceğim.
Beyaz mi hocam?

Bu 16dan 2 adet almıştım. Biri onaylandı. Diğerini iptal etmişler. 96 GB kargo teslimatı bekliyor.

Ekler

• 73671.webp
    73671.webp
    32.1 KB · Hit: 158
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler