❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar bazı şeylere açıklık getirmek istiyorum. Vatan bilgisayar dediğiniz şirketten günlük 20 bin sipariş veriliyor. Milyonlarca dolar cirosu var. Bu ram fiyatlarının çoğu şişirme. Kim bilir firmalardan ne fiyata alıyorlardır. Bunu bilmiyoruz.

İnsanoğlu cidden farklı bir varlık. 32 gb aldım. Şimdi niye 96 gb almadım diyorum. Gerçi son anda yetiştim bunada şükür. Herkese hayırlı olsun.
Hocam ben de aynı hatta gidip xmp almışım aceleden am5 sistem dizmek istiyordum :D çok doyumsuz varlıklarız şükür etmeyi bilemiyoruz maalesef kendim de dahil. Şükür yine de gerçekten iyi bir fırsat oldu artık am5 sistem dizip manuel ayar çekmeye çalışcaz

2026nın bomba olayı oldu

Genel aç gözlüyüz bende 10k ya beyaz 64 ram aldım 10 daha verip 96 mı alsaydın dedim
sen biraz abartmışsın 10k aldığın ram krizden 12k falandı herhalde bilmiyorum ama öyle olmalı, iyi almışsın hayırlı olsun sadece 5600/46 olan ram çok giriş seviyesi onun dışındakiler iyiydi.

Hocam ben de aynı hatta gidip xmp almışım aceleden am5 sistem dizmek istiyordum :D çok doyumsuz varlıklarız şükür etmeyi bilemiyoruz maalesef kendim de dahil. Şükür yine de gerçekten iyi bir fırsat oldu artık am5 sistem dizip manuel ayar çekmeye çalışcaz
Bende Xmp aldım ama am5 dede çalışıyor heralde sorun olmaz diye biliyorum

Hocam anladığım kadarıyla çalışıyor ancak otomatik expo olmadığı için manuel olarak ayarlamak gerekiyormuş sanırım
Yok seçebiliyorsun gene herhangi bir sorun olmaz tak çalıştır xmp seçer kullanırsın sorun yaşarsan manuel timing girersin.

Hocam anladığım kadarıyla çalışıyor ancak otomatik expo olmadığı için manuel olarak ayarlamak gerekiyormuş sanırım
Bende öyle okudum 10 gündür ram arıyordum team vulcan aldım iptal ettim İrdm aldım itopyadan onunda iptal edicem siparişin onaylanmasını bekliyorum

Bundan sonra 35k ya 5070ti satmadiklari surece vatandan baska hicbir firmanin yaptigi indirime inanmayacagim. Forumca avmlerde vatan tatatatan diye bagirabiliriz. Bindigi ferrari hakkidir reisin

hiç bir yerde 128gb ram bulamıyorum. İndirimi gördüm iptal olur diyerek girdim. en yüksek kapasiteli ne var diye baktım bi bu 96 lıklar vardı sadece. AMD için neo lardan aradım buldum bir tane benden sonrada bitti zaten. Ama hala 128gb ta ihtiyacım var. Elimdeki 4 slot XPG 32 likler hız kısmasa süper olacak ama ne yapıcaz bilemedim artık. Şimdi de sipariş kargoya veriliyor şaka gibi.

Ne de olsa gonderilmeyecek diyerek ai ile yurtici kargo sayfasi shoplattim insanlar da like falan atti sonra saka maka cidden gonderdi adamlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,765
Üyeler
190,970
Son üye
Frk.Csn
Geri