🔥İndirim Sapphire RX9070 Pure 🔥31.499₺

Giriş seviye model 9070 için pahalı bile sayılır.
giris seviye oldugunu dusunmuyorum hocam. giris seviyede sogutma performansi kotu olur bunda ise kart isinmiyor. ustundeki sogutucu overkill kaliyor bu karta. fiyati konusuna gelirsek kotunun iyisi fiyat. duzgun fiyatlandirmali model piyasada yok. anca vatan yapiyor bazen indirimi

giris seviye oldugunu dusunmuyorum hocam. giris seviyede sogutma performansi kotu olur bunda ise kart isinmiyor. ustundeki sogutucu overkill kaliyor bu karta. fiyati konusuna gelirsek kotunun iyisi fiyat. duzgun fiyatlandirmali model piyasada yok. anca vatan yapiyor bazen indirimi
Soğutma tek kriter değildir hocam.

Bendene var 9060xt pulse var hocam dediğiniz gibi soğutma performansı çok güzel ama giriş seviye iyi bir kart modeli olduğunu düşünüyorum. Ama 34-35 bazen 30k civarına 9070xt gelirken bu fiyata 9070 alınmaz hadi nitro olsa neyse diyelim.

fiyat normal degılmı ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800xt var bende amd den nvidia gecmek ıstıyorum bu karta gecebılırmyıım

Son düzenleme:
Giriş seviye model 9070 için pahalı bile sayılır.
bu model 2700mhz / 245w en hızlı 9070 modeli daha yükseği yok nitro ile aynı.

soğutmasına gelirsek %100 yük altında 53 dereceyi geçmiyor çünkü üretici xt pure(317w) modeli ile aynı soğutucuyu kullanmış.

zaten xt ile non xt arasında %12 fark varken bu model standart tbp ve mhz li 9070 pulse reaper gib i modellere göre %6 daha performanslı.

ne yazık ki forumların kötü yanıda bu, her önüne gelen bilnçli bilinçsiz yorum yapıyor... Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.

Ekler

• perf.webp
    perf.webp
    20.4 KB · Hit: 31
  • sıcak.webp
    sıcak.webp
    18.3 KB · Hit: 32
Son düzenleme:

soğutmasına gelirsek %100 yük altında 53 dereceyi geçmiyor çünkü üretici xt pure(317w) modeli ile aynı soğutucuyu kullanmış.

zaten xt ile non xt arasında %12 fark varken bu model standart tbp ve mhz li 9070 pulse reaper gib i modellere göre %6 daha performanslı.

ne yazık ki forumların kötü yanıda bu, her önüne gelen bilnçli bilinçsiz yorum yapıyor... Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.
Hocam soğutma performansı tek kriter değildir tasarım bile tier düşürür overalla bakmanız lazım. Bu model istediğin piyasa adamına sor giriş seviyedir. İnsanlar nitro mercury taichi vb. Almasın madem bu üst seviye ise.

Hocam soğutma performansı tek kriter değildir tasarım bile tier düşürür overalla bakmanız lazım.
sıcaklığı hadi geçtim piyasdadaki en hızlı 9070 modeline adam giirş seviyesi diyor ve sen uzatıyorsun, ne saçmalıyorsunuz siz ya?

sıcaklığı hadi geçtim piyasdadaki en hızlı 9070 modeline adam giirş seviyesi diyor ve sen uzatıyorsun, ne saçmalıyorsunuz siz ya?
Biraderim giriş seviyesi uzatmaya gerek yok bunlar fasa fiso oc yapınca hepsi aynı nitrosundan pulseuna kadar.

Uygunsuz davranış
Biraderim giriş seviyesi uzatmaya gerek yok bunlar fasa fiso oc yapınca hepsi aynı nitrosundan pulseuna kadar.
he derdin şimdi anlaşıldı gaming trio diye 5070 e eksra para vermişsin ondan kuyruk acın var.

tamam velet seninki a tier s tier msi ejderha kanı vs. uza şimdi.

Pulse olarak görmüştüm konuyu pure olduğunu sen söyleyince fark ettim. Üsluba bak sen kimsin de böyle konuşuyorsun benimle ? Anonim kimlikten dolayı oluyor aslında bu cesaret her neyse engelliyorum senin gibi gereksiz bir insanı. Diğer yorumda bile pulse olarak yorumlayıp söylemişim onu okuyunca, insan yanlış okuduğumu anlayıp düzgünce pulse değil pure bu hocam yanlış okumuşunuz başlığı der işimiz gücümüz var yani insanlık hali insan yanlış okuyabilir başlığı...

he derdin şimdi anlaşıldı gaming trio diye 5070 e eksra para vermişsin ondan kuyruk acın var.

tamam velet seninki a tier s tier msi ejderha kanı vs. uza şimdi.
Dilini düzelt burası babanın çiftliği değil. Ayrıca 30k ya aldım ne fazla parası😂 kiminle konuştuğunu bilmeden çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun yaşın kadar senedir bu sektördeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,368
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri