hocam arclar guzel kartlar ama mimarlik için istiyorum demiştiniz diger konuda eger vr ile işiniz varsa vr destegi yokÖnerilerinize açığım, sistem toplayacağım ekran kartını ikinci el alacağım, maksimum 20 bin tl bütçem var kart için.
Hocam siz ne kadar düşünceli bir insansınız adamın eski konusunu hatırlıyorsunuz yerim sizi (tamamı ile mecazi anlamda olup size olan sevgimi belirtmek için kullandım umarım rahatsız olmazsınız )(konu hakkında bilgim yok)hocam arclar guzel kartlar ama mimarlik için istiyorum demiştiniz diger konuda eger vr ile işiniz varsa vr destegi yok
onun harıcınde guzel kart ama fiyati nekadar buldugunuzun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekstradan arc kartlar intel sistemlerde daha performanslı çalişiyor
yokya eskı konudegil şu konuya yazmıştı ordanHocam siz ne kadar düşünceli bir insansınız adamın eski konusunu hatırlıyorsunuz yerim sizi (tamamı ile mecazi anlamda olup size olan sevgimi belirtmek için kullandım umarım rahatsız olmazsınız )(konu hakkında bilgim yok)
Hocam adam akıllı bir şey lazım fakat ram fiyatları dudak uçuklatıyor.suanki sistemi aslında (cok uyguna geliyosa) i7 4790 + 1660 fln olabilir
olsun siz yinede çok düşünceli bir insansınız (gay değilim tamamı ile espiri amaçlıdır )yokya eskı konudegil şu konuya yazmıştı ordan
Hocam adam akıllı bir şey lazım fakat ram fiyatları dudak uçuklatıyor.suanki sistemi aslında (cok uyguna geliyosa) i7 4790 + 1660 fln olabilir
bende var hocam sıfır duruyor lazımsa verebilirim izmirdeyimÖnerilerinize açığım, sistem toplayacağım ekran kartını ikinci el alacağım, maksimum 20 bin tl bütçem var kart için.
deme oyleolsun siz yinede çok düşünceli bir insansınız (gay değilim tamamı ile espiri amaçlıdır )
Allahım ne kadar güzel bir çorap inanılmaz( konuyu kaynatmaya devam edersek ceza yiyecez) mersindeyim hediye olarak kabul edebilirim
hiçbişey olmaz deme oyle bidaha amaAllahım ne kadar güzel bir çorap inanılmaz( konuyu kaynatmaya devam edersek ceza yiyecez) mersindeyim hediye olarak kabul edebilirim
rahatsız ettiysem kusura bakmayınhiçbişey olmaz deme oyle bidaha ama
yokla ben deme oyleyi ironisine diyorum başka bi anlami var anlatsam anlamazsin yeter bukadar kaynatmarahatsız ettiysem kusura bakmayın
Yok hocam mimar değil mühendislik, Solid ve Cad kullanıyorum, Ayrıyetten oyun oynamak için kullanacağım, hikayeli oyunlara başlamak istiyorum.hocam arclar guzel kartlar ama mimarlik için istiyorum demiştiniz diger konuda eger vr ile işiniz varsa vr destegi yok
12k civarında olması lazım, 4060 8gb'dan performans olarak daha mı altta bir kart?hocam arclar guzel kartlar ama mimarlik için istiyorum demiştiniz diger konuda eger vr ile işiniz varsa vr destegi yok
dx 12.1 destekliyor tasarim programlarında uzmezYok hocam mimar değil mühendislik, Solid ve Cad kullanıyorum, Ayrıyetten oyun oynamak için kullanacağım, hikayeli oyunlara başlamak istiyorum.