❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

al sat mı yapıyon?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka akıl mantığı yok bu işin
Yok, olanı söylüyorum ram tarafında herhangi bir fiyat değişimi dünya çapında yok, hata olduğu bariz belli senaryo kurmaya gerek yok bence saçma sapan.

Son düzenleme:
Yanlış Kategori
XPG LANCER 16GB 5600MHZ CL46 8500den ilanda hayırlı olsun :)

en düşük 96gb ram kaçtan verildi .ben neden 96gb almadım diye kendimi sorguluyorum ama gerekte yok 32gb bile dolduramadım daha :D
64gb ddr5
32gb ddr5
32gb ddr4 garanti aldıklarrım.

Abi bir gün işimiz çıktı bakmadık , gelen şeye bak. :D Umarım herkesin siparişi teslim edilir, çok güzelmiş fiyatlar. Denk gelsem 2x32 alırdım ben de neyse sağlık olsun.

çogu kişi öyle yaptı maalesef
bi teslim edilirse bakalım teslim edilenler bi mesaj atar bir sorun varmı yokmu vb, bu fiyatlar imkansız gibi bir şey yani globalde fiyatlar tavanken vatanın çıkıp böyle bir şey yapması ve 5 dakkada stoklar erimesi ilginç bir durum, bakalım görelim

bi teslim edilirse bakalım teslim edilenler bi mesaj atar bir sorun varmı yokmu vb, bu fiyatlar imkansız gibi bir şey yani globalde fiyatlar tavanken vatanın çıkıp böyle bir şey yapması ve 5 dakkada stoklar erimesi ilginç bir durum, bakalım görelim
Burda geç paylaşılıldı ben konuuy gördüğümde 7 dk olmuştu oan rağmen 1-2 tane duruyordu düşünün alanlar rahat almışalr 10 dk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,856
Üyeler
190,456
Son üye
hz_aviator
Geri