Yok, olanı söylüyorum ram tarafında herhangi bir fiyat değişimi dünya çapında yok, hata olduğu bariz belli senaryo kurmaya gerek yok bence saçma sapan.al sat mı yapıyon?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başka akıl mantığı yok bu işin
vatan böyle bir hatada bile gönderim yapıyorsa helal olsun diyecek bir şey yokYok olanı söylüyorum ram tarafında herhangi bir fiyat değişimi dünyada hata olduğu bariz belli senaryo kurmaya gerek yok bence saçma sapan.
Aynısı iyi olur olmazsa değerler aynı olsunAlıntıyı görüntüle
Tek ram taksam bi sorun olur mu o heyecanla bi bunu alabilmişim yada bunun yanına başka ne takabilirim aynısı mı olmak zorunda
Umarım al sat için alıp stoklayan fırsatçılara teslim edilmezAbi bir gün işimiz çıktı bakmadık , gelen şeye bak.Umarım herkesin siparişi teslim edilir, çok güzelmiş fiyatlar. Denk gelsem 2x32 alırdım ben de neyse sağlık olsun.
çogu kişi öyle yaptı maalesefUmarım al sat için alıp stoklayan fırsatçılara teslim edilmez
bi teslim edilirse bakalım teslim edilenler bi mesaj atar bir sorun varmı yokmu vb, bu fiyatlar imkansız gibi bir şey yani globalde fiyatlar tavanken vatanın çıkıp böyle bir şey yapması ve 5 dakkada stoklar erimesi ilginç bir durum, bakalım görelimçogu kişi öyle yaptı maalesef
Burda geç paylaşılıldı ben konuuy gördüğümde 7 dk olmuştu oan rağmen 1-2 tane duruyordu düşünün alanlar rahat almışalr 10 dkbi teslim edilirse bakalım teslim edilenler bi mesaj atar bir sorun varmı yokmu vb, bu fiyatlar imkansız gibi bir şey yani globalde fiyatlar tavanken vatanın çıkıp böyle bir şey yapması ve 5 dakkada stoklar erimesi ilginç bir durum, bakalım görelim