25k bütçeye alınabilecek telefon onerisi

18beyto18

80+
Reaksiyon skoru
90
25k bütçe ile gunlük kullanım ve ara sıra oyun oynayabilecegim guncel telefon önerirsiniz rica etsem

S24fe veya a56

Tamamdır teşekkür ederim. S24Fe donanım acısında arada wild rift oynarken ısıınma sorunma kasma gibi sorunlar yaratır mı acaba, ısınma problemleri oluyor diye gördüm

Peki buna kaç watt şarj aleti gerekli orjinal samsung şarj aletleri biraz pahalı 2 gün önce bozulan tecno camon 20pro 5 g cihazımın şarjı mevcut 33 watt adaptör kullansam sorun yaşar mıyım ?

Peki buna kaç watt şarj aleti gerekli orjinal samsung şarj aletleri biraz pahalı 2 gün önce bozulan tecno camon 20pro 5 g cihazımın şarjı mevcut 33 watt adaptör kullansam sorun yaşar mıyım ?
S24fe kullaniyorum. Spiegen 20w kullanıyorum ben , öneririm

Standart 25W USB PD 3.0, PPS destekli şarj aleti yeterli oluyor. Baseus 30W şarj aleti 475 TL

Babamda 23fe vardı sanırım onun orjinal sarj aleti mevcut 25w o iş görür onu kullanırım onunla beraber idarelik, müsait zamanda kendıme alırım olmadı.

Geri