4000 Tl Civarlarına Sessiz Klavye Önerisi.

Dostum şahsi önerim , eğer bir e-sporcu değilsen uluslararası bir başarı hedefin yoksa, oyun mentalin günlük kendini doyurmaktan öteye gitmiyorsa o bütçelerde ve amiral gemi klavye bakmamanı öneririm. hatta alan sorunun ve kablosuz olması takıntın yoksa bir önerim şöyle olabilir, ben şu 6 sene içerisinde 13k'lık klavyeden 1klık tüm switchlerde , mekanik manyetik klavyelerde kullandım klavye fetişim var da diyebilirsin , en son 3 gün önce itopyada Logitech G213 gidip aldım bir tanede hepsiburadadan claws'ın dümdüz kablolu membran klavyesini aldım. Knight online oynuyorum sadece yayın yapıyorum kendi halimde sanada bunları öneririm hatta şuan kablosuz tek ekipmanım Bloody markasından klavye almaya gittiğim gün aldığım kulaklık gr200 mü neydi haricinde Bloody W95max mouse aldım birtanede gayet sessiz sakin takılma kesilme şarj sorunumda yok biraz uzun bir yazı oldu farkındayım ama klavye fetişleri potansiyeli olan arkadaşlar görürde belki bu heyecandan vazgeçerler diye düşünüyorum. özellikle benim gibi +35 üstü yaş grubu elektronik pc bileşen ve ekipman meraklısı arkadaşlar için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri