TUNCMATİK AKIM KORUMALI PRİZ ALINIR MI

yakın zamanda aldım evin nötr hattı düzgün ise al benim evde nötr hattı ters bağlanmış die anahtardan kapatsam dahi ( priz fişe takılıyken ) led bağlı ( anakarttan odanın kenarlarına bildiğin dandik ledler gibi düşün 5watt filan çekiyordur sanırım 15mt toplam ) ve bu ledler anahtar kapalıyken bile yanıyor öyle bir sıkıntı var ama gayet iyi çalışıyor memnunum yani.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-23 234509.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-23 234509.webp
    19.4 KB · Hit: 13
Akım korumalı priz almaya gerek yoktur. Modern psular aynı işlevi görüyor, paranızı çöpe atmayın.

yakın zamanda aldım evin nötr hattı düzgün ise al benim evde nötr hattı ters bağlanmış die anahtardan kapatsam dahi ( priz fişe takılıyken ) led bağlı ( anakarttan odanın kenarlarına bildiğin dandik ledler gibi düşün 5watt filan çekiyordur sanırım 15mt toplam ) ve bu ledler anahtar kapalıyken bile yanıyor öyle bir sıkıntı var ama gayet iyi çalışıyor memnunum yani.
2k monit + fullhd monit + 2 tane 45 ve 27w sarj cihazı + 2 tane type c kablo + 750w psu bağlı ve yetiyor bütün girişler dolu yani.

ups al rahatına bak hidrojen bombası bile atsalar pcyi sağlam tutar en garantisi ups

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,451
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri