25k bütçeye alınabilecek telefon onerisi

25fe almaya değer mi aradaki farkı verip? Bu fiyatlara çıkıp daha f/p uygun aynı klasmanda telefon yokmudur
Özellikleri yakın. Biraz daha iyi ve 1 yıl daha yeni. S24 FE almadan önce S25 FE'den haberiniz olsun diye paylaştım. Bence 30K fiyat bandında bu iki telefondan daha F/P telefon yok.

Ben işyeri işletiyorum, Günlük cok sık elimde telefon oluyor, Banka işleri , Telefon görüşmeleri vs. vs. arada bir evde wild rift oynuyorum youtubeda ve instagramda vakit geçiriyorum. zamanında 6 sene mi6 kullanmıştım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En uygun mediamarket gösteriyor, Ozaman direkt mağazadan almaya gidip alayım İnternet ile ugrasmayayım.

Özellikleri yakın. Biraz daha iyi ve 1 yıl daha yeni. S24 FE almadan önce S25 FE'den haberiniz olsun diye paylaştım. Bence 30K fiyat bandında bu iki telefondan daha F/P telefon yok.
25 fe alırsam şarj adaptörü olarak nasl bısı almalıyım acaba?

Ben işyeri işletiyorum, Günlük cok sık elimde telefon oluyor, Banka işleri , Telefon görüşmeleri vs. vs. arada bir evde wild rift oynuyorum youtubeda ve instagramda vakit geçiriyorum. zamanında 6 sene mi6 kullanmıştım :D

En uygun mediamarket gösteriyor, Ozaman direkt mağazadan almaya gidip alayım İnternet ile ugrasmayayım.

babanla ortak 25w adaptörü kullanabilirsin
ben dediğim gibi 60w telefona 25w adaptörümü kullanıyorum %15ten %100e 1 saatte fullüyor
45w için 1 saatten birazcık uzun olur sadece

S25 FE, SFC(Süper Hızlı şarj) 2.0 45W ve SFC 25W destekliyor. SFC 2.0 45W modu için Baseus 45W şarj aleti uygun.

Ama iki mod arasında şarj olma süresi 10 dakika farkediyor. Baseus 30W adaptörü almanız yeterli.

babanla ortak 25w adaptörü kullanabilirsin
ben dediğim gibi 60w telefona 25w adaptörümü kullanıyorum %15ten %100e 1 saatte fullüyor
45w için 1 saatten birazcık uzun olur sadece
Peki 33wattlık tecno adaptörden zarar gelir mi? Onun cıkısı usb gerçi type c degil onuda sorayım.

S25 FE, SFC(Süper Hızlı şarj) 2.0 45W ve SFC 25W destekliyor. SFC 2.0 45W modu için Baseus 45W şarj aleti uygun.

Ama iki mod arasında şarj olma süresi 10 dakika farkediyor. Baseus 30W adaptörü almanız yeterli.
Tamamdır teşekkür ettim hocam , Sağolun, Akakçede mediamarkette en uygun fiyatı gösteriyor, Gidip almak daha mantıklıdır diye dusunuyorum, İnternetten sipariş verip beklemeye göre siz ne dusunursunuz

Peki 33wattlık tecno adaptörden zarar gelir mi? Onun cıkısı usb gerçi type c degil onuda sorayım.
Zarar vermez. Samsung telefonları 15W-18W gücünde şarj eder. Tek dezavantajı yavaş şarj etmesi.

Tamamdır teşekkür ettim hocam , Sağolun, Akakçede mediamarkette en uygun fiyatı gösteriyor, Gidip almak daha mantıklıdır diye dusunuyorum, İnternetten sipariş verip beklemeye göre siz ne dusunursunuz
Siz bilirsiniz. S25 FE'den bahsediyorsanız Mediamarkt'ta sadece siyah renk seçeneği 32K'ya satılıyor.

Siyah iyidir, renk merakım yok,

En uygunda o görünüyor

6 ay gemini pro mu diyor ben mi yanlış görüyorum :D
eğer veriyorlarsa s24 fe den daha ucuz bu
O ne demek tam olarak :D bilmiyorum hiç.

Trendyol da Buz Mavisi ve Lacivert rengini 32K'ya satıyormuş.

Siyah daha cok beğeniyorum

Süper hızlı şarj desteklemiyor diye biliyorum. Şarja taktığınızda ekranda sadece hızlı şarj yazısını görüyorsunuz dimi?

Baseus 30W şarj aletini geçen hafta alıp test ettim. Süper hızlı şarj destekliyor. 27W gücünde şarj ediyor. Tavsiye ederim. Fiyatı 473 TL.

Samsung Süper Hızlı Şarj için bir rehber hazırlamıştım. Ayrıntılar için bakabilirsiniz.

Hocam hızlı sarj gibi bir derdim yok max %80 yapiyorum pili zaten :)

Mağazaya gideyim dedim geri döndüm, Fiyatı dün gece 32 bin tlydi bugun 35499 olmus :) kafayı yersin

25k bütçe ile gunlük kullanım ve ara sıra oyun oynayabilecegim guncel telefon önerirsiniz rica etsem
Nothing 4a modeli çıkacak yakın zamanda önerebilirim. 7s Gen4 işlemciyle 25-30 k arası bir fiyatı olacak. Kendim Phone 3 modelini kullanıyorum çok memnunum ve aşırı hızlı iphone falan yavaş kalıyor Nothing yanında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,755
Üyeler
190,800
Son üye
furkanbzn
Geri